Problemer med at logge på Dropbox ved hjælp af Log på med Apple

Opdateret Mar 12, 2024

Hvis du forsøger at oprette en ny Dropbox-konto ved hjælp af Log på med Apple, og hvis din telefon eller appen går ned, får du vist en fejlmeddelelse om, at du ikke kan logge på, når du forsøger at tilmelde dig igen.

Find løsninger på andre almindelige problemer med at logge ind på Dropbox.

Hvorfor gør de det?

Hvis du kommer ud for dette problem, skyldes det, at dit Apple-id blev forbundet med din Dropbox-konto, før tilmeldingen blev fuldført. Du kan fuldføre tilmeldingen ved at afbryde forbindelsen til dit Apple-id og genoprette forbindelsen.

Sådan afbryder du forbindelsen til dit Apple-id

1. Gå til appleid.apple.com/account/manage.
  2. Klik på Administrer under Apps og websteder, der bruger Apple-id ud for Sikkerhed.
  3. Klik på Dropbox.
  4. Klik på Stop med at bruge Apple-id.
  5. Klik på Færdig.

Når du er stoppet med at bruge dit Apple-id med Dropbox, skulle du kunne oprette din Dropbox-konto ved hjælp af Log på med Apple.