Hvorfor bliver jeg bedt om at logge på en EMM-app i stedet for Dropbox-mobilappen?

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som Dropbox Enterprise-kunder har adgang til.

Med Enterprise Mobility Management (EMM) kan organisationer administrere brugen af organisationens apps, netværk og enheder på mobilenheder. Med Dropbox EMM kan Dropbox Enterprise-teams arbejde sammen med EMM-udbydere om at få større kontrol over, hvordan medlemmerne bruger Dropbox på mobilenheder.

Hvis du ikke kan logge på en Dropbox-mobilapp, kan det skyldes, at din teamadministrator har aktiveret EMM. Herunder kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Jeg kan ikke logge på Dropbox, men bliver viderestillet til en organisations Dropbox-app. Hvorfor sker det, og hvad skal jeg gøre?

Hvis du automatisk bliver logget af Dropbox-mobilappen og i stedet bliver viderestillet til en organisations Dropbox-app, skyldes det, at din teamadministrator har aktiveret EMM.

Hvis du fortsat vil bruge Dropbox på din mobilenhed, skal du sandsynligvis gå til din organisations appbutik for at downloade EMM Dropbox-appen til enten iOS eller Android. Du kan derefter få adgang til din Dropbox Enterprise-konto fra denne app ved hjælp af dine logonoplysninger.

Din teamadministrator eller it-administrator kan give dig flere oplysninger om konfigurationen.

Hvad skal jeg gøre for at komme i gang med EMM?

Hvis du vil aktivere EMM og bruge det til fortsat at få adgang til din arbejdskonto til Dropbox, skal du først kontakte din Dropbox-teamadministrator eller din organisations it-supportteam. Trinene til installation og fejlfinding vil afhænge af den EMM-konfiguration, der er anvendt i din organisation.

Hvor meget kan min teamadministrator se på min Dropbox-konto, når EMM er aktiveret?

Dropbox Enterprise-administratorer kan ikke få adgang til din private Dropbox-konto. Men de vil have fuld adgang til din arbejdskonto og den enhed, du har fået fra organisationen.

Desuden kan EMM-udbyderen give din teamadministrator et bedre indblik i:

• Hvor ofte du bruger Dropbox-mobilapps
  • Hvilke netværk du har brugt Dropbox-mobilappen fra
  • Den generelle brug af og administration af enheden

Få mere at vide om, hvad teamadministratoren kan se i din Dropbox-konto.

Kan jeg både bruge en privat og en arbejdsrelateret Dropbox-konto på samme enhed?

Se, hvordan du forbinder en privat konto og en arbejdsrelateret Dropbox-konto.

Kan jeg både have den almindelige Dropbox-app og EMM Dropbox-appen på samme enhed?

Ja. Du kan have begge apps på den samme enhed. Du kan dog kun logge på din arbejdsrelaterede Dropbox-konto med EMM-appen. Du kan også kun få adgang til din private Dropbox-konto fra den almindelige Dropbox-mobilapp.

Til iOS-enheder kan du finde den helt nye app Dropbox EMM i Apple App Store. Til Android-enheder har vi ændret den eksisterende Dropbox-app og bygget videre på Android for Work-frameworket til administration af enheder.

Dropbox- og Dropbox EMM-apps i iOS er forbundne. Hvis du logger ud af én app, logger du også ud af andre tilknyttede apps. Hvis du f.eks. logger ud af Dropbox-appen, bliver du også logget ud af Dropbox EMM på iOS-enheden.