Hvad er konflikter på Dropbox Sign-konti?

Opdateret Oct 10, 2023

Der kan opstå en konflikt på en Dropbox Sign-konto, når et medlem af en Dropbox-teamkonto har eksisterende filer, som er knyttet til en Dropbox Sign-konto med samme e-mailadresse.

Sådan løser du en konflikt med en Dropbox Sign-konto

Hvis du oplever en konflikt med en Dropbox Sign-konto, vises meddelelsen “Hvad skal vi gøre med din konto på Dropbox Sign?”, når du åbner filer på siden Signaturer på dropbox.com.

Inden du kan bruge siden Signaturer på dropbox.com,skal du vælge en af følgende indstillinger:

1. Hold den adskilt fra teamet på en privat Dropbox Sign-konto, hvor du er den eneste med adgang, og hvor du ejer indholdet.
  2. Kombiner med teamkonto for at sikre, at den kan deles med teamet, og hvor Dropbox-teamet ejer indholdet.

Hvis du vælger Hold adskilt fra teamet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Underskrifter i venstre sidepanel.
  3. Klik på Opdater e-mail.
    • Du kommer til hellosign.com og bliver bedt om at logge på.
  4. Log på med dine Dropbox Sign-logonoplysninger.
  5. Klik på Opdater e-mailadresse
  6. Indtast en anden e-mailadresse, som ikke anvendes med en eksisterende Dropbox Sign-konto.
  7. Se efter en bekræftelsesmail i din indbakke, og klik derefter på Bekræft din e-mail i e-mailen.
    • Der vises en bekræftelse af, at din e-mailadresse er verificeret, og at du bliver logget af din Dropbox Sign-konto.
      • Bemærk! Konflikten på Dropbox Sign-kontoen løses kun, efter at du har verificeret din nye e-mailadresse.
  8. Gå tilbage til dropbox.com, og opdater siden Signaturer.

Hvis du vælger Kombiner med teamkonto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Underskrifter i venstre sidepanel.
  3. Klik på Kombiner konti
    • Dette fletter automatisk dine eksisterende Dropbox Sign-filer med din Dropbox-teamkonto. Hvis det er relevant refunderes der automatisk et forholdsmæssigt beløb for dit abonnement på Sign.
    • Afhængigt af antallet af filer kan det tage nogle få minutter at overføre alle filerne.

Når overførslen er fuldført, kommer du tilbage til siden Signaturer på dropbox.com.

Sådan undgår du en konflikt på en Dropbox Sign-konto

Hvis du har en eksisterende Dropbox Sign-konto med samme e-mailadresse som din Dropbox-teamkonto, kan du undgå en konflikt med Dropbox Sign ved at gøre et af følgende:

• Bed din teamadministrator invitere dig til Dropbox-teamkontoen med en anden e-mailadresse end den, der er knyttet til din Dropbox Sign-konto.
  • Skift den e-mailadresse, der er tilknyttet din Dropbox Sign-konto, inden du går til siden Signaturer på dropbox.com.
  • Slet din Dropbox Sign-konto, før du går til siden Signaturer på dropbox.com.