Sådan framelder du dig betaversionen af Dropbox til macOS

Opdateret Nov 07, 2023

Sådan kan du framelde dig betaversionen af Dropbox til macOS og bruge den tidligere konfiguration af Dropbox:

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Forlad denne betaversion under fanen Generelt.
  5. Klik på Forlad beta.
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger Dropbox Backup eller sikkerhedskopiering af eksternt drev, skal du følge vejledningen sidst i denne artikel, hvis du vil framelde dig betaversionen (tidlige udgivelser).

Du har adgang til din Dropbox-mappe under Favoritter i Finder-vinduet. Hvis du bruger en betalt Dropbox-plan, er dine filer kun gemt online til at starte med. Du kan gøre filerne tilgængelige offline ved at højreklikke på filen og vælge Gør tilgængelig offline. De filer, som ikke var synkroniseret, før du forlod betaversionen, gemmes i mappen ~/Bibliotek/CloudStorage, så du har adgang til dem der.

Sådan får du adgang til filer, der ikke blev synkroniseret

Sådan får du adgang til mappen ~/Bibliotek/CloudStorage:

1. Åbn Finder.
  2. Klik på Start på menulinjen øverst på skærmen.
  3. Hold tasten Alternativ nede, og klik på Bibliotek.
  4. Åbn mappen CloudStorage.

De filer, der ikke blev synkroniseret, før du forlod betaversionen, gemmes automatisk i en arkiveret mappe (eksempel: Dropbox (25.4.22 15:00) Arkiv).

Sådan framelder du dig betaversionen af macOS, hvis du bruger sikkerhedskopiering af et eksternt drev eller computeren

Hvis du bruger Dropbox Backup eller sikkerhedskopiering af eksternt drev, skal du framelde dig alle tidligere udgivelser for at forlade betaversionen af Dropbox til macOS.

Sådan framelder du dig tidlige udgivelser:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Slå Tidlige udgivelser fra under Præferencer under fanen Generelt.
  5. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  6. Klik på Log af.
  7. Luk Dropbox-computerappen.
    • Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
    • Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
    • Klik på Afslut.
  8. Åbn mappen Programmer i Finder.
  9. Klik på Dropbox-ikonet, og træk det til papirkurven på Dock.
  10. Download og installer den nyeste version af Dropbox-appen.

Når Dropbox er installeret, kan du logge på din konto igen. Dine lokale filer fra dine tidligere Dropbox-sessioner arkiveres og gemmes i mappen ~/Bibliotek/CloudStorage, hvor du kan få adgang til dem.