Underskriv en forretningspartneraftale (BAA) for din Dropbox Business-konto

Dropbox Business-administratorer kan nu underskrive en forretningspartneraftale (BAA) direkte fra administratorpanelet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil.
  5. Klik på Opret BAA under Avanceret.
  6. Gennemgå og færdiggør aftalen.

Bemærk!

Hvordan kan jeg få en kopi af min underskrevne forretningspartneraftale?

Når du har underskrevet forretningspartneraftalen, downloades en kopi til din Dropbox-konto. Gør følgende, hvis du har brug for at downloade aftalen igen:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil.
  5. Klik på Download BAA under Avanceret.