Sådan administrerer du indstillingerne i Dropbox-computerappen

Opdateret Feb 02, 2024

Dropbox-computerappen findes til operativsystemerne Windows, macOS og Linux. I menuen Præferencer kan du tilpasse Dropbox-appen, som du har lyst.

Afhængigt af dit operativsystem (Windows, macOS eller Linux) vises nogle af eller alle indstillingerne herunder i menuen Præferencer. På Linux kan du ændre nogle af indstillingerne ved at bruge kommandoer.

highlight icon

Bemærk! I denne artikel beskrives det, hvordan du kan administrere enhedsspecifikke indstillinger i Dropbox-computerappen. Se, hvordan du administrerer indstillinger for hele kontoen på dropbox.com.

Sådan får du adgang til dine indstillinger i computerappen

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen øverst til højre på skærmen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.

Placeringen af Dropbox-præferencerne på Linux afhænger af din installation. Men generelt finder du dine præferencer på denne måde:

1. Klik på det lille Dropbox-ikon, der som regel vises på en linje øverst eller nederst på skærmen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.

Indstillinger under fanen Generelt

Start Dropbox, når computeren starter

Denne indstillinger åbner automatisk Dropbox-computerappen, når du tænder din computer. Din Dropbox computerapp skal være åben for at kunne synkronisere ændringer i Dropbox-filerne på din computer og alle andre steder, hvor du har adgang til dine filer i Dropbox.

Sprog

Hvis du vil angive et andet sprog end operativsystemets standardindstillinger, kan du vælge det i denne menu.

Dropbox-badge

Vælg, om Dropbox-badget skal vises, hver gang du åbner en Microsoft Office-fil, om du kun vil se det, når andre har åbnet en fil, eller om du aldrig vil se det.

Om Dropbox

Dette er din Dropbox-installations aktuelle version. Oplys dette nummer ved supporthenvendelser, eller brug nummeret til at se, om du har den nyeste version af Dropbox.

Indstillinger under fanen Konto

Under kontofanen kan du logge på og af dine Dropbox-konti, se, hvilken plan du har, og se din lagerplads. Hvis du har to forbundne konti, kan du logge på og af dem under denne fane. Hvis du logger på begge dine forbundne konti, kan du nemt skifte mellem dem i computerappen.

highlight icon

Bemærk! Du kan administrere din lokale lagerplads ved at gemme filer som kun online.

Indstillinger under fanen Sikkerhedskopier

Denne pc/Mac

Du kan oprette en sikkerhedskopi eller administrere dine sikkerhedskopier.

Sikkerhedskopier på eksterne drev

Vælg, om du vil se meddelelser om at oprette sikkerhedskopier, når du tilslutter nye eksterne drev.

Billeder

Vælg, om du vil aktivere kameraoverførsler for automatisk at overføre billeder og videoer fra din telefon, dit kamera, SD-kort eller andre enheder, når du slutter dem til din computer.

Enheder

Enheder, der er konfigureret til at importere billeder, vises her.

Skærmbilleder

Når du tager et skærmbillede, gemmer Dropbox det automatisk i din Dropbox og kopierer et link til din udklipsholder, så du kan dele det med det samme.

Indstillinger under fanen Båndbredde eller Netværk

Båndbredde

Denne indstilling gør det muligt for dig at administrere, hvor meget båndbredde dit internet bruger på at køre Dropbox-computerappen.

Proxyer

Denne indstilling gør det muligt for dig at forbinde Dropbox-computerappen til en proxy-server, hvis der er en tilgængelig.

Aktivér LAN-synkronisering

Denne indstilling gør det muligt for dig at aktivere LAN-synkronisering under indstillingerne i din Dropbox-computerapp. Hvis din computer er forbundet til et LAN-netværk, vil aktivering af denne indstilling i Dropbox-computerappen tilsidesætte dine indstillinger for båndbredde og muligvis fremskynde synkronisering af de filer, der er gemt på dit LAN-netværk.

highlight icon

Bemærk! Denne indstilling er i øjeblikket ikke tilgængelig på computere, der bruger den opdaterede version af Dropbox til macOS 12.5 og nyere.

Indstillinger under fanen Meddelelser

Giv mig besked om

Du kan vælge, hvilke meddelelser du vil modtage, ved at ændre indstillingerne for meddelelser.

Sæt meddelelser på pause

Du kan midlertidigt sætte meddelelser på pause i et bestemt tidsrum.

Indstillinger under fanen Synkronisering

Lagring af nye filer

Når du bruger funktionen Kun online i Dropbox-computerappen, sparer du plads på computerens harddisk. Få mere at vide om filer og mapper, der kun er online.

Vælg de mapper, du vil synkronisere

Selektiv synkronisering er en funktion i Dropbox-computerappen, som du kan bruge til at vælge de Dropbox-mapper, der skal fjernes fra din harddisk, så du sparer plads på computeren. Få mere at vide om funktionen Selektiv synkronisering.

Dropbox-mappens placering

På Windows- og Linux-computere giver denne indstilling dig mulighed for at flytte Dropbox-mappen til en anden placering på computeren.

Du kan ikke længere flytte Dropbox-mappen på Mac-computere med den opdaterede udgave af Dropbox til macOS. Få mere at vide om de forventede ændringer i opdateringen af Dropbox til macOS.

highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger en ældre version af macOS end 12.5 og ikke har opdateret til Dropbox for macOS 12.5, kan du stadig flytte Dropbox-mappen til en anden placering på din computer.