Er der en grænse for, hvor mange enheder jeg kan forbinde med min konto?

Basic-brugere har en grænse på tre enheder fra marts 2019.

Plus- og Professional-brugere kan forbinde et ubegrænset antal enheder.

Business-brugere kan forbinde et ubegrænset antal enheder, men Dropbox Business-administratorer for Advanced og Enterprise kan begrænse det antal enheder, deres teams kan forbinde.

Læs mere om forbundne enheder.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg når min enheds grænse?

Hvis du har nået gænsen for antal enheder, kan du ændre, hvilke tre enheder der er forbundet med din konto. Det gør du ved at afbryde forbindelsen til de enheder, du ikke vil have i din konto (så du nu har mindre end tre), og derefter forbinde de ønskede enheder. Se, hvordan du forbinder enheder og afbryder forbindelsen til dem.

• Hvis du er Basic-bruger og har forbundet mere end tre enheder inden marts 2019, vil alle dine forbundne enheder stadig være forbundet, men du kan ikke forbinde flere enheder.
  • Hvis du vil have et ubegrænset antal forbundne enheder, skal du opgradere din Dropbox-konto.