Kan jeg flette Dropbox-konti?

I øjeblikket er det ikke muligt at kombinere individuelle Dropbox-konti automatisk.

Den nemmeste måde at kombinere individuelle konti på er at flytte alle filer og mapper fra den ældre konto til den primære konto, du vil bruge.

Kan jeg flette flere Dropbox Business-konti?

Du kan desværre ikke flette individuelle Dropbox Business-konti. Det er imidlertid let at flytte filer mellem konti.

Hvis du er Dropbox-teamadministrator, kan du flette to Dropbox Business-teams.

Sådan overfører du alle filer og mapper til en anden konto

Se, hvordan du flytter filer mellem konti.