Annuller en gratis prøveversion af Dropbox Business

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, og du har tilmeldt dig en gratis prøveversion af Dropbox Business via administratorpanelet, kan du læse denne artikel for at se, hvordan du annullerer den gratis prøveversion, så du ikke opkræves betaling. Hvis du ikke annullerer din gratis prøveversion, før den udløber, bliver du opkrævet betaling for Dropbox Business med de afregningsoplysninger, du oplyste, da du tilmeldte dig prøveversionen.

Hvis du er teammedlem, skal du i stedet kontakte din teamadministrator

Se, hvordan du annullerer en gratis prøveversion af Dropbox Plus eller Professional.

Annuller en gratis prøveperiode på Dropbox Business

Sådan annullerer du en gratis prøveperiode på Dropbox Business:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Afregning i sidepanelet i venstre side.
  4. Klik på Annuller din prøveperiode nederst på siden.
  5. Klik på Annuller Dropbox Business
  6. Klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at teamet opløses permanent.
  7. Klik på Opløs teamet, og log af

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at din gratis prøveversion er annulleret.

Vilkår for den gratis prøveversion af Dropbox Business

Da du tilmeldte dig den gratis prøveversion, modtog du en e-mail fra Dropbox med oplysninger om prøveversionen og den periode, prøveversionen gælder. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post.

Hvis du annullerer din gratis prøveversion, før den udløber, vender du tilbage til den type konto, du havde, inden du tilmeldte dig den gratis prøveversion. Dit team skifter til låst tilstand, som fortsat giver teamet adgang til teamfilerne, men som fjerner de fleste funktioner til synkronisering og deling. Du kan opløse dit team for at fjerne al teamadgang.

Kontrollér, om en gratis prøveversion er annulleret

Når du annullerer din gratis prøveversion, skulle du modtage en e-mail med en bekræftelse fra Dropbox. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post.

Hvis du er blevet opkrævet betaling for Dropbox Business

Hvis din gratis prøveversion allerede er udløbet, og du begynder at blive opkrævet betaling for Dropbox Business, kan du nedgradere dit team til låst tilstand med det samme ved at annullere dit aktuelle abonnement. Dine Business-funktioner nedgraderes ved udløbet af din nuværende afregningsperiode. Du mister ikke dine filer, og du bliver ikke opkrævet betaling på den næste afregningsdato.

Kontrollér din næste afregningsdato

Læs mere om, hvordan du kan se dine tidligere fakturaer fra Dropbox og se din næste afregningsdato.

Find din aktuelle Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbagebetaling

I de fleste tilfælde yder Dropbox ikke nogen tilbagebetaling. Hvis du vil undgå at blive opkrævet betaling fremover, skal du opsige dit nuværende abonnement og nedgradere dit team til låst tilstand.

Hvis du vil slette din Dropbox-konto helt, kan du læse mere om det i denne artikel