Annuller en gratis prøveversion af Plus- eller Professional-planen

Hvis du er tilmeldt en gratis prøveversion af Dropbox Plus eller Professional, kan du læse denne artikel for at se, hvordan du annullerer den gratis prøveversion, så du ikke opkræves betaling. Hvis du ikke annullerer din gratis prøveversion, før den udløber, bliver du opkrævet betaling for Dropbox Plus eller Professional med de afregningsoplysninger, du oplyste, da du tilmeldte dig prøveversionen.

Bemærk! En gratis prøveversion er ikke det samme som en Dropbox Basic-konto, som også er gratis. Se, hvordan du kan slette din Dropbox Basic-konto.

Se, hvordan du annullerer en gratis prøveversion af Dropbox Business.

Annuller en gratis prøveversion af Dropbox Plus eller Professional

Hvis du har tilmeldt dig en gratis prøveversion på en telefon eller tablet (via iTunes eller Google Play)

Læs mere om, hvordan du annullerer din gratis prøveversion, hvis du har tilmeldt dig på en telefon eller tablet.

Hvis du har tilmeldt dig den gratis prøveversion på en stationær eller bærbar computer (via Dropbox)

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller ikonet med et ansigt i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Plan
  5. Klik på Administrer plan.
  6. Klik på Annuller prøveperiode.
  7. Klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere.
  8. Vælg årsagen til, at du annullerer.
  9. Klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at din gratis prøveversion er annulleret. Hvis du har tilmeldt dig med et kreditkort, bliver din plan nedgraderet, når prøveperioden udløber. Hvis du har tilmeldt dig med PayPal, slutter din prøveperiode med det samme.

Bemærk! Hvis du sletter eller fjerner Dropbox-appen fra din telefon eller computer, afslutter det ikke din gratis prøveperiode. Hvis du annullerer den gratis prøveversion, sletter det ikke Dropbox-appen fra din telefon eller computer. Din konto nedgraderes blot til en gratis Basic-konto.

Vilkår for den gratis prøveversion

Da du tilmeldte dig den gratis prøveversion, modtog du en e-mail fra Dropbox med oplysninger om prøveversionen og den periode, prøveversionen gælder. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post.

Hvis du annullerer din gratis prøveversion, før den udløber, bliver din konto nedgraderet ved udløbet af prøveperioden eller med det samme. Det afhænger af den måde, du oprindeligt tilmeldte dig på. Hvis du tilmeldte dig med et kreditkort, bliver din plan nedgraderet, når prøveperioden udløber. Hvis du tilmeldte dig med PayPal, slutter din prøveperiode med det samme.

Når din plan er nedgraderet, har du en gratis Dropbox Basic-konto med 2 GB lagerplads. Alle dine filer bliver på din Dropbox-konto. Hvis du bruger mere lagerplads end dette, kan synkroniseringen af filer fra din computer stoppe.

Kontrollér, om en gratis prøveversion er annulleret

Når du annullerer din gratis prøveversion af Dropbox, modtager du en e-mail med en bekræftelse fra Dropbox. Hvis du ikke kan finde den i din indbakke, er den muligvis røget i mappen med uønsket post.

Hvis du er blevet opkrævet betaling for Dropbox Plus eller Professional

Hvis din gratis prøveversion allerede er udløbet, og du begynder at blive opkrævet betaling for Dropbox Business eller Professional, kan du nedgradere til en gratis Dropbox Basic-konto med det samme ved at opsige dit nuværende abonnement. Dine Plus- eller Professional-funktioner nedgraderes ved udløbet af din nuværende afregningsperiode. Du mister ikke dine filer, og du bliver ikke opkrævet betaling på den næste afregningsdato.

Kontrollér din næste afregningsdato

Læs mere om, hvordan du kan se dine tidligere fakturaer fra Dropbox og se din næste afregningsdato.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto

Hvis dit kontoudtog indeholder en Dropbox-opkrævning, men du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse du er tilmeldt med, kan du slå opkrævningen op ved hjælp af transaktions-id-værktøjet.

Få mere at vide om, hvordan du slår kreditkortopkrævninger for Dropbox op

Find din aktuelle Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbagebetaling

I de fleste tilfælde yder Dropbox ikke nogen tilbagebetaling. Hvis du vil undgå at blive opkrævet betaling fremover, skal du opsige dit nuværende abonnement og nedgradere til en gratis Basic-konto.

Hvis du vil slette din Dropbox-konto helt, kan du læse mere om det i denne artikel