Hvordan annullerer jeg min gratis Dropbox-prøveversion?

Hvis du vil annullere din gratis prøveversion på Dropbox Business eller Dropbox Professional, skal du følge trinnene for den type prøveversion, du har.

Vil du opsige dit betalte abonnement? Se, hvordan du opsiger dit Dropbox-abonnement.

Bemærk! Hvis du har tilmeldt dig en prøveversion via iTunes eller Google Play, skal du opsige den i den samme appbutik. Se, hvordan du opsiger dit mobilabonnement.

Sådan annullerer du din prøveperiode på Dropbox Business

Hvis du vil annullere en prøveperiode på Dropbox Business, skal du være teamadministrator for kontoen. Find ud af, hvem der er teamadministrator.

Sådan annullerer du den gratis prøveperiode på Dropbox Business:

  1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel på listen til venstre.
    • Kan du ikke se administratorpanelet? Klik på Dropbox-logoet øverst til venstre. Nu skulle du kunne se Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Afregning på listen til venstre.
  4. Klik på Annuller din prøveperiode nederst på siden.
  5. Klik på Annuller Dropbox Business
  6. Klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at teamet opløses permanent.
  7. Klik på Opløs teamet, og log af
  8. Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at dit team er blevet opløst. 

Bemærk! Når du opløser teamet, sletter du også din Dropbox Business-konto. Alle medlemmernes konti konverteres til individuelle Dropbox Basic (gratis)-konti.

Hvis du har problemer med at annullere din gratis prøveperiode, skal du kontakte Dropbox-support.

Sådan annullerer du en prøveperiode på Dropbox Professional

Hvis du annullerer din prøveperiode på Dropbox Professional, før prøveperioden udløber, bliver du ikke opkrævet betaling. Sådan annullerer du:

  1. Log på på dropbox.com
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne. 
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Plan ud for Generelt
  5. Klik på Administrer plan.
  6. Klik på Annuller prøveperiode.
  7. Klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere.
  8. Vælg årsagen til, at du annullerer. 
  9. Klik på Jeg ønsker stadig at nedgradere
  10. Du modtager en bekræftelse via e-mail om, at din prøveperiode er annulleret, og du vil ikke længere have adgang til Professional-funktioner.

 

Hvad sker der, når min prøveperiode på Dropbox Business udløber?

Når din prøveperiode på Dropbox Business udløber:

  • Dit team bliver låst, og du har begrænset adgang til funktioner, indtil du opløser dit team eller tegner et abonnement
  • Hvis du tidligere havde et Plus- eller Professional-abonnement, vil din konto med det samme blive ændret til dit oprindelige abonnement
  • Opbevarer Dropbox slettede versioner af dine filer i 30 dage for det tilfælde, at du skifter mening
  • Stopper Dropbox med at synkronisere dine filer, hvis du er over din lagerkvote efter nedgraderingen

Hvad sker der, n¨år min prøveperiode på Dropbox Professional udløber?

Når din prøveperiode på Dropbox Professional udløber:

  • Din konto bliver med det samme nedgraderet til en Dropbox Basic-konto
  • Hvis du tidligere havde et Plus-abonnement, bliver du nedgraderet til 2 TB plads
  • Hvis din nye, nedgraderede plan ikke har Showcase, bliver alle showcases låst og vil ikke længere være publiceret
  • Opbevarer Dropbox slettede versioner af dine filer i 30 dage for det tilfælde, at du skifter mening
  • Stopper Dropbox med at synkronisere dine filer, hvis du er over din lagerkvote efter nedgraderingen
Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!