Sådan opsiger du abonnementet for dit Dropbox-team

Opdateret Oct 10, 2023

Hvis du er administrator, og hvis du har abonnement på Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus, kan du i denne artikel se, hvordan du opsiger dit abonnement og skifter til en Dropbox Basic-konto. Hvis du er medlem af et Standard- eller Advanced-team, skal du kontakte teamadministratoren for at opsige abonnementet.

Hvis du betaler med manuel faktura og vil opsige dit abonnement på Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus, skal du kontakte Dropbox-support eller den kundeansvarlige.

highlight icon

Bemærk! Det er kun nogle typer administratorer, som kan opsige et abonnement på Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus. Hvis du er på en prøveperiode, kan du i stedet læse om, hvordan du opsiger prøveperioden

Hvis du ikke vil opsige din Dropbox-konto helt, kan du se, hvordan du skifter til en anden teamplan.

Det skal du vide om opsigelse

Når du vælger at opsige dit abonnement, træder opsigelsen i kraft ved udløbet af den aktuelle faktureringsperiode. Du kan fortsætte med at bruge din konto, som du plejer, indtil den dato. Når faktureringsperioden slutter, bliver din konto nedgraderet til en gratis Dropbox Basic-konto, og du bliver ikke opkrævet igen.

Når din konto ændres til Basic, placeres dit team i låst tilstand. I låst tilstand har teamet fortsat adgang til teamfilerne, men de fleste funktioner til synkronisering og deling fjernes for teamet. Du kan opløse dit team for at fjerne al teamadgang.

Opsig dit teamabonnement

Sådan opsiger du dit abonnement på Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Afregning i sidepanelet i venstre side.
  4. Rul ned, og klik på Annuller plan.
  5. Angiv en årsag til, hvorfor du opsiger dit abonnement.
  6. Klik på Fortsæt annullering.
  7. Markér alle felterne under Acceptér det følgende.
  8. Klik på Fuldfør opsigelse

Du kommer til en webside med meddelelsen "Du har opsagt din Dropbox Business-konto".

Kontrollér, om din opsigelse er blevet behandlet

Sådan bekræfter du opsigelsen:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Afregning i sidepanelet i venstre side.

Du får vist et felt øverst på siden, hvor det beskrives, at dit abonnement er planlagt til at blive opsagt, når den aktuelle faktureringsperiode udløber.

Sådan løser du problemer med opsigelsen

Det skal du vide:

• Hvis du sletter Dropbox-appen fra din computer eller telefon, bliver din Dropbox-plan ikke opsagt, og din Dropbox-konto bliver ikke slettet.
  • Hvis du lader det kreditkort, som er knyttet til betalingen af Dropbox, udløbe, er det ikke en opsigelse af din Dropbox-plan, og det forhindrer ikke, at du bliver opkrævet betaling. Din bank kan have overført betalingerne til dit nye kort automatisk. Vi anbefaler, at du kontakter din bank.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto

Hvis dit kontoudtog indeholder en Dropbox-opkrævning, men du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse, du er tilmeldt med, kan du slå det op ved hjælp af dette transaktions-id.

Få mere at vide om, hvordan du slår kreditkortopkrævninger for Dropbox op

Find din aktuelle Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Kontakt support

Log på din administratorkonto, og gå til dropbox.com/support for at finde ud af, hvordan du kontakter telefonisk support. Telefonisk support er kun tilgængelig for brugere af Dropbox-teamkonti i den lokale åbningstid.