Nedgrader fra Dropbox Business til Basic

Hvis du er teamadministator, og du abonnerer på en Dropbox Business-plan, kan du her læse mere om, hvordan du opsiger Dropbox Business-planen og nedgraderer til Dropbox Basic.

Hvis du er teammedlem, skal du kontakte din teamadministrator.

Hvis du bruger en prøveversion af Dropbox Business, kan du i stedet læse om, hvordan du opsiger din prøveversion.

Opsig Dropbox Business

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Afregning i sidepanelet i venstre side.
  4. Rul ned, og klik på Annuller plan.
  5. Angiv en årsag til, hvorfor du opsiger dit abonnement.
  6. Klik på Fortsæt annullering.
  7. Markér alle felterne under Acceptér det følgende.
  8. Klik på Fuldfør opsigelse

Du kommer til websiden Du har opsagt din Dropbox Business-konto.

Kontrollér, om din opsigelse er blevet behandlet

Du kan bekræfte opsigelsen af Dropbox Business ved at gå til afregningssiden i administratorpanelet på https://www.dropbox.com/team/admin/billing. Meddelelsen Din opsigelse af Dropbox Business er planlagt til den [dato] vises øverst.

Det skal du vide om opsigelse

Når du opsiger Dropbox Business, vil ændringen ikke kunne ses med det samme for dit Dropbox Business-team eller din konto. Du kan fortsat bruge Dropbox Business indtil det tidspunkt, du har betalt til. Når afregningsperioden slutter, bliver du nedgraderet til Basic, og du bliver ikke opkrævet igen.

Når du opsiger Dropbox Business, bliver dit team placeret i låst tilstand ved udløbet af abonnementet, så teamet fortsat har adgang til teamfiler, men de fleste funktioner til synkronisering og deling deaktiveres. Du kan opløse dit team for at fjerne al teamadgang.

Sådan løser du problemer med opsigelsen

Det skal du vide

• Hvis du sletter Dropbox-appen fra din computer eller telefon, bliver din Dropbox-plan ikke opsagt, og din Dropbox-konto bliver ikke slettet.
  • Hvis du lader det kreditkort, som er knyhttet til betalingen af Dropbox, udløbe, er det heller ikke en opsigelse af din Dropbox-plan, og det forhindrer ikke, at du bliver opkrævet betaling. Din bank kan have overført betalingerne til dit nye kort automatisk. Vi anbefaler, at du kontakter din bank.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto

Hvis dit kontoudtog indeholder en Dropbox-opkrævning, men du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse du er tilmeldt med, kan du slå transaktions-id'et op ved hjælp af dette værktøj.

Få mere at vide om, hvordan du slår kreditkortopkrævninger for Dropbox op

Find din aktuelle Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på Dropbox og gå til https://www.dropbox.com/account/plan, eller du kan følge disse instruktioner.

Tilbagebetaling

I de fleste tilfælde refunderer vi ikke betaling for Dropbox-planer. Hvis du mener, at der er sket en fejl i en afregning, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp til at finde en løsning.

Kontakt support

Log på din administratorkonto, og gå til dropbox.com/support for at finde ud af, hvordan du kontakter telefonisk support. Telefonisk support er kun tilgængelig for Dropbox Business-brugere i den lokale åbningstid.