Sådan sletter du en Dropbox-konto

Hvis du sletter din Dropbox-konto, slettes alle dine data fra dropbox.com, og du bliver logget af Dropbox på alle dine enheder. Når du sletter din Dropbox-konto:

• Dropbox-computerappen og -mobilapps på dine enheder synkroniseres ikke længere
  • Du kan ikke få adgang til din konto på dropbox.com
  • Du kan ikke redigere filer i delte mapper
  • Dine filer forbliver i Dropbox-mappen på din computer
  • De filer, du har delt i delte mapper, er stadig tilgængelige for mappens medlemmer
  • Dine filer slettes fra Dropbox-serverne

Brugere af Dropbox Basic, Plus, Family og Professional

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller dine initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet konto under Generelt.

Hvis du sletter din konto, begynder vi at slette de filer, du opbevarer i Dropbox, efter 30 dage. Hvis du markerer en fil på din konto til permanent sletning, bliver den slettet permanent inden for 60 dage. Det kan tage flere dage ekstra at gennemføre sletningen. Det afhænger af det antal filer, der er valgt til sletning.

Hvis du opsiger et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement eller en Dropbox Family-plan, bliver din konto ændret til en Dropbox Basic-konto. Derefter kan du slette kontoen permanent.

Vigtigt! Sletning af en Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto kan ikke fortrydes.

Dropbox Business-administratorer

Kun nogle typer administratorer kan slette et Dropbox Business-team permanent. Sådan sletter du et team samt alle data og filer på medlemskontiene permanent:

1. Slet alle medlemmer i teamet.
  2. Kontakt Dropbox-support, hvis du vil nedgradere til et gratis team. Teammedlemmerne nedgraderes til Dropbox Basic-konti, som er forbundet via et gratis team. Teammedlemmerne kan når som helst vælge at forlade teamet.
  3. Forlad det gratis team.
  4. Slet din egen konto.

Dropbox Business-teammedlemmer

Medlemmer af Dropbox Business-teams kan ikke slette konti eller opsige abonnementer. Hvis du er teammedlem, og du gerne vil slette din konto, skal du kontakte teamadministratoren.

Hvad sker der, hvis min arbejdskonto slettes fra et Dropbox Business-team?