Sådan sletter du din Dropbox-konto

Opdateret Oct 10, 2023

Hvis du vil slette din Dropbox-konto permanent, skal du følge instruktionerne herunder for din plan og kontotype. Se, hvordan du finder ud af, hvilken plan du har.

Hvad sker der, når du sletter din Dropbox-konto?

Når du sletter din Dropbox-konto:

• Du vil ikke længere kunne få adgang til din konto eller gendanne den, når den er blevet slettet.
  • Du vil blive logget af Dropbox på alle enheder.
  • Din konto og dine fildata vil blive slettet.
  • Dine filer og mapper stopper med at blive synkroniseret på alle enheder. Det indhold, der er synkroniseret til din computer, bliver på computeren, men det synkroniseres ikke længere.
  • Dine filer i private mapper slettes fra Dropbox-serverne. Når du har slettet din konto, kan du ikke gendanne indholdet på den.
  • Dine filer i delte mapper kan stadig tilgås af medlemmerne af de delte mapper, men du vil ikke længere kunne tilgå eller redigere disse filer.

Hvis du vil annullere dit abonnement, men ikke slette din konto, kan du se, hvordan du annullerer dit abonnement i stedet for.

Dropbox Basic, Plus, Professional og Essentials

Sådan sletter du en Dropbox Basic-, Plus-, Professional- eller Essentials-konto permanent:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet konto nederst på siden.
    • Bemærk! Hvis du har et aktivt abonnement, bliver du bedt om at opsige det, før du kan slette kontoen.

Du kan også slette en Dropbox Basic-konto fra Dropbox iOS-appen. Det gør du på følgende måde:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Konto (ikonet med en person).
  3. Rul ned, og tryk på Slet konto.
    • Bemærk! Hvis du er logget på Dropbox med din Google-konto, skal du oprette en adgangskode for at bekræfte sletningen af kontoen. Tryk på Send e-mail, følg instruktionerne for at oprette din adgangskode, og gå tilbage til Dropbox-mobilappen.
  4. Skriv din adgangskode.
  5. Tryk på Næste.
  6. Tryk på Slet permanent.
  7. Tryk på Slet for at bekræfte.

Dropbox Family

Sådan sletter du en Dropbox Family-konto permanent:

1. Annuller eller forlad din Dropbox Family-plan.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet konto nederst på siden.

Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

Hvis du vil slette en Dropbox Standard-, Business-, Advanced- eller Business Plus-konto for et teammedlem permanent, skal du kontakte en administrator på dit team, som har mulighed for at slette teammedlemmer.
  1. Kontakt Dropbox-support for at flytte teamet til låst tilstand
  2. Følg disse instruktioner for at slette dit team.