Forbind eller afbryd forbindelsen mellem to Dropbox-konti

Dropbox-brugere på en Dropbox Business-plan kan forbinde deres Dropbox Business-konto med en Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto.

Bemærk! Du kan ikke oprette forbindelse mellem to Basic-, Plus-, Family- og Professional-konti. Dropbox Business-konti kan ikke forbindes med andre Dropbox Business-konti.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du læse mere om, hvordan du administrerer teammedlemmers forbundne konti og enheder.

Når du forbinder to Dropbox-konti, kan du nemt skifte mellem dem, uanset hvor du bruger Dropbox, uden at du skal logge af den ene konto og logge på den anden, hver gang du vil skifte konto.

Du kan forbinde dine konti og skifte mellem dem på dropbox.com og i Dropbox-appen på enhver enhed. Du kan dog kun afbryde forbindelsen mellem konti på dropbox.com. Når du har forbundet eller afbrudt forbindelsen mellem to konti, vil det gælde alle de steder, du bruger Dropbox.

Selvom dine forbundne konti er forbundet alle de steder, du bruger Dropbox, er du ikke logget på begge konti på alle enheder. Du bliver kun logget på det sted, hvor du etablerede forbindelsen. På de andre enheder kan du se muligheden for at logge på din forbundne konto. Gør du det, forbliver du logget på, og du kan nemt skifte mellem dine forbundne konti.

Personlig sikkerhed, når du forbinder en teamkonto

Når du forbinder konti, overføres eller deles der ikke oplysninger mellem de to konti. Hvis du forbinder dine konti, og administratoren bruger funktionen "Log på som teammedlem" for at logge på din teammedlemskonto, giver dette ikke administratoren adgang til den forbundne private konto. Dog kan administratoren se det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til den forbundne private konto.

Forbind dine konti på dropbox.com

1. Log på dropbox.com med en af dine konti.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbind konti under Forbind din teamkonto eller Forbind din private konto under fanen Generelt.

Forbind dine konti i computerappen

1. Åbn Dropbox-computerappen, og log på en af de konti, du vil forbinde.
  2. Åbn dine præferencer i Dropbox-computerappen.
  3. Klik på fanen Konto.
  4. Klik på Forbind din private konto eller Forbind din teamkonto.

Forbind dine konti i mobilappen

1. Åbn Dropbox-mobilappen, og log på en af de konti, du vil forbinde.
  2. Tryk på menuikonet (Android) eller tandhjulsikonet (iPhone/iPad).
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på + Tilføj teamkonto/Tilføj privat konto.

Afbryd forbindelsen mellem dine konti

Du kan kun afbryde forbindelsen mellem konti på dropbox.com. Når du afbryder forbindelsen mellem konti, afbrydes den alle steder. På alle dine enheder og i alle dine apps bliver du logget af den konto, du senest tilføjede i appen, og du vil fortsat være logget på den første konto.

Du kan til enhver tid logge på dine konti igen på enhver af dine enheder på samme måde som på konti, der ikke er forbundet.

Sådan afbryder du forbindelsen mellem dine konti:

1. Log på dropbox.com med en af de konti, hvor du vil afbryde forbindelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Afbryd forbindelse under Forbundne konti under fanen Generelt.
  4. Klik på Ja, afbryd forbindelsen for at bekræfte.