Kan jeg kombinere Dropbox-konti?

I øjeblikket er det ikke muligt at kombinere individuelle Dropbox-konti automatisk.

Hvis du er Dropbox Business-medlem, kan du flette to teams.

Den nemmeste måde at kombinere individuelle konti på er at dele alle filer og mapper i den ældre konto med den primære konto, du vil bruge. Derefter kan du slette den ældre konto

Sådan kombinerer du konti ved at dele alle filer og mapper

Hvis du vil dele alle dine filer og mapper med en anden konto, skal du manuelt dele hver fil og mappe fra din Dropbox-konto.

Sørg derefter for, at alle de filer, der er delt med dig, føjes til din Dropbox. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Deling for at se en liste med de filer og mapper, der er blevet delt med dig.
  4. Klik på Tilføj ud for hver fil eller mappe. Filen eller mappen føjes derefter til dine filer.
  5. Klik på Mine filer.
  6. Find de filer og mapper, du lige har tilføjet, og del dem med din primære konto.

Når du har delt alle filer og mapper, kan du slette dem fra den oprindelige konto eller slette hele kontoen.