Sådan flytter du filer mellem en Dropbox Business-konto og en privat konto

Hvis du har en Dropbox Business-konto og en privat konto, kan du logge på begge konti på den samme computer og trække filer fra den ene konto til den anden.

Sådan gør du:

1. Forbind dine konti.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på din menulinje.
  3. Klik på dit profilbillede eller dine initialer.
  4. Klik på Præferencer i menuen.
  5. Klik på fanen Konto.
  6. Vælg fanen Personlig, hvis du allerede er logget på din arbejdsrelaterede konto. Hvis du derimod er logget på din private konto, skal du i stedet vælge fanen med navnet på din organisation.
  7. Klik på knappen Link.
  8. Indtast adgangskoden til din anden konto.
  9. I Finder eller Stifinder kan du nu se to Dropbox-mapper. Nu kan du åbne en mappe, vælge de filer, du vil flytte, og trække og slippe dem til din anden mappe.

Hvis du har flere Dropbox Professional-, Plus- eller Basic-konti

Se, hvordan du flytter filer mellem konti