Sådan flytter du filer mellem en Dropbox Business-konto og en privat konto

Hvis du har en Dropbox Business-konto og en privat konto, kan du logge på begge konti på den samme computer og trække filer fra den ene konto til den anden.

Sådan gør du:

1. Forbind dine konti.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac).
  3. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  4. Vælg Præferencer i menuen.
  5. Klik på fanen Konto.
  6. Vælg fanen Personlig, hvis du allerede er logget på din arbejdsrelaterede konto. Hvis du derimod er logget på din private konto, skal du i stedet vælge fanen med navnet på din organisation.
  7. Klik på knappen Link.
  8. Indtast adgangskoden til din anden konto.
  9. I Finder (Mac) eller Stifinder (Windows) kan du nu se to Dropbox-mapper. Du kan åbne en mappe, vælge de filer, du vil flytte, og trække og slippe dem til din anden mappe.

Hvis du har flere Dropbox Professional-, Family-, Plus- eller Basic-konti, kan du
se, hvordan du flytter filer mellem konti