Flyt filer mellem to Dropbox-konti

Du flytter nemmest filer mellem konti via en delt mappe.

Dropbox Business-brugere: Se, hvordan du flytter filer mellem dine to konti.

Fra din første konto ...

1. Log på den konto, som indeholder de filer, du vil flytte.
  2. Opret en delt mappe, og inviter din anden konto.
  3. Flyt filer manuelt ved at trække og slippe dem i den delte mappe, du netop har oprettet.
  4. Log af denne konto.

Fra din anden konto...

1. Log på Dropbox' website med e-mailadressen til din anden konto.
  2. Klik på Filer i venstre side, og klik derefter på Deling
  3. Peg på den mappe, du lige har delt, og klik på Tilføj
  4. Klik på Filer, og find den delte mappe, du lige har tilføjet. Nu kan du flytte filerne fra mappen til et andet sted i din Dropbox-konto.
  5. Når filerne er flyttet fra den delte mappe, er der ikke længere adgang til dem fra din første konto.

Tip! Du kan vælge at forlade den delte mappe eller beholde den for det tilfælde, at du får brug for at udveksle filer mellem kontiene igen.

Bemærkning om flytning af delte mapper

Hvis du allerede har en delt mappe i en konto, og du vil have adgang til den fra din anden konto, skal du ikke oprette en ny delt mappe. Du skal i stedet invitere din anden konto til den eksisterende delte mappe. Ellers kan den nye delte mappe ikke synkronisere de ændringer, som andre medlemmer foretager.