Log på din private konto og din arbejdskonto på alle enheder.

Hvis du er Dropbox Business-bruger, eller du er medlem af et team, kan du både have en privat og en arbejdsrelateret konto på enhver computer eller mobilenhed. På den måde kan du holde private ting og arbejdsrelaterede ting adskilt fra hinanden og stadig have adgang til begge overalt.

Du får vist to adskilte Dropbox-mapper der, hvor du har valgt at forbinde dine konti: på din computer, mobilenhed eller dropbox.com. Du kan skifte mellem kontiene ved at klikke på en af mapperne, uden at du behøver at logge af og på hver gang.

Vis vejledning til:

Android

Download mobilappen, og log på begge Dropbox-konti.

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Download og installer den nyeste version af Dropbox-appen til Android fra Google Play.
  3. Tryk på Log på.
  4. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din arbejdsrelaterede konto, og tryk på Log på.
  5. Tryk på Log på.
  6. Indtast adgangskoden til din private konto, og tryk på Log på.

Tilføj en anden konto i mobilappen

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Kontrollér, at du har den nyeste version af Dropbox-appen.
  3. Åbn Dropbox-appen, og tryk på knappen Menu.
  4. Tryk på Indstillinger.
  5. Tryk på Log på under Dropbox-konto.
  6. Indtast adgangskoden for kontoen.

iOS

Download mobilappen, og log på begge Dropbox-konti.

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Download og installer den nyeste version af Dropbox-appen til iOS fra App Store.
  3. Tryk på Log på.
  4. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din arbejdsrelaterede konto, og tryk på Log på.
  5. Tryk på Log på.
  6. Indtast adgangskoden til din private konto, og tryk på Log på.

Tilføj en anden konto i mobilappen

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Kontrollér, at du har den nyeste version af Dropbox-appen.
  3. Tryk på Konto nederst til højre på skærmen.
  4. Tryk på Log på ud for din private eller arbejdsrelaterede konto.
  5. Indtast adgangskoden for kontoen.

Linux

Vi understøtter ikke brug af din private konto og din arbejdsrelaterede konto på den samme Linux-computer. Du kan dog godt logge på den ene konto på din computer og få adgang til den anden konto på dropbox.com.

Mac

Download Dropbox-appen til computere, og log på begge Dropbox-konti

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Download og installer den nyeste version af Dropbox-appen.
  3. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din private eller arbejdsrelaterede Dropbox (ligegyldigt hvilken).
  4. Klik på Tilføj nu din personlige Dropbox eller Tilføj nu din arbejdsrelaterede Dropbox, afhængigt af hvilken Dropbox du loggede på.
  5. Indtast adgangskoden til kontoen.

Tilføj en anden Dropbox-konto til Dropbox på computeren

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Hvis du ikke har den nyeste version af appen, skal du downloade og installere den nyeste version af computerappen.
  3. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  4. Klik på dit profilbillede eller dine initialer, og vælg Præferencer i menuen.
  5. Vælg fanen Konto.
  6. Vælg fanen Personlig, hvis du er logget på din arbejdsrelaterede konto. Hvis du derimod er logget på din private konto, skal du i stedet vælge fanen med navnet på din organisation.
  7. Klik på knappen Link.
  8. Indtast adgangskoden til din anden konto.

Windows

Download Dropbox-appen til computere, og log på begge Dropbox-konti

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Download og installer den nyeste version af Dropbox-appen.
  3. Indtast e-mailadressen og adgangskoden til din private eller arbejdsrelaterede Dropbox (rækkefølgen er ligegyldig).
  4. Klik på Tilføj nu din personlige Dropbox eller Tilføj nu din arbejdsrelaterede Dropbox, afhængigt af hvilken Dropbox du loggede på.
  5. Indtast adgangskoden til kontoen.

Tilføj en anden Dropbox-konto til Dropbox på computeren

1. Forbind din private konto og din arbejdsrelaterede konto.
  2. Hvis du ikke har den nyeste version af appen, skal du downloade og installere den nyeste version af computerappen.
  3. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  4. Klik på dit profilbillede eller dine initialer, og vælg Præferencer i menuen.
  5. Vælg fanen Konto.
  6. Vælg fanen Personlig, hvis du er logget på din arbejdsrelaterede konto. Hvis du derimod er logget på din private konto, skal du i stedet vælge fanen med navnet på din virksomhed.
  7. Klik på knappen Link.
  8. Indtast adgangskoden til din anden konto.