Kan jeg have flere Dropbox-konti?

Ja. Du kan godt have flere Dropbox-konti. Du skal bruge forskellige e-mailadresser til kontiene.

Bemærk! Lagerpladsen er separat for hver konto.

Sådan bruger du flere konti på samme computer

Hvis du har en Dropbox Business-konto og en Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto, kan du logge på begge på samme enhed og nemt skifte mellem dem. Se, hvordan du skifter mellem flere konti

Hvis du har flere Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konti, skal du logge af den ene konto og logge på den anden.

For grupper eller familier, som deler en computer og har flere Dropbox-konti, kan du bruge en separat Dropbox-konto til hvert brugerlogin på computeren.

Sådan kontrollerer du, om du har forbundet dine konti

Sådan ser du, om du har forbundet din private konto med din Dropbox Business-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Se nederst til venstre på siden. Hvis dit firmanavn vises, har du en teamkonto. Hvis der står Personlig, har du en privat konto.

Sådan deler du filer mellem flere Dropbox-konti

Hvis du har brug for at flytte filer mellem konti, kan du gøre det ved at oprette en delt mappe. Se, hvordan du flytter filer mellem dine Dropbox-konti.