Sådan skifter du afregningsperiode for Dropbox

Du kan vælge, om din Dropbox-afregningsperiode skal være årlig eller månedlig. En ændring af din afregningsdato træder i kraft i slutningen af din indeværende afregningsperiode.

Hvis du f.eks. vil skifte til et årligt abonnement, bliver du på et månedligt abonnement indtil slutningen af måneden og skifter derefter til et årligt.

Dropbox Plus eller Professional

Sådan skifter du afregningsperiode for en Dropbox Plus- eller Professional-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik på Skift under Afregningsperiode.
  6. Vælg din nye afregningsperiode. Under hvert valg vises oplysninger om din fornyelsesdato og om, hvor meget du bliver opkrævet.
  7. Klik på Skift plan.

Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.

Dropbox Business

Hvis du vil ændre afregningsperioden for en Dropbox Business-konto, skal du være teamadministrator for kontoen. Find din teamadministrator.

Teamadministratorer kan ændre afregningsperioden i administratorpanelet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på fanen Administrer plan.
  5. Klik på Skift afregningsperiode under Månedlig afregning.
  6. Vælg din nye afregningsperiode. Under hvert valg vises oplysninger om din fornyelsesdato og om, hvor meget du bliver opkrævet.
  7. Klik på Skift plan.

Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.

Dropbox-konti, der er købt fra en Android-enhed

Hvis du har købt et abonnement fra Google Play, bliver du faktureret en gang om måneden, og din afregningsperiode kan ikke ændres.

Dropbox-konti, der er købt fra en iPhone eller iPad

Sådan ændrer du din afregningsperiode fra iOS-appen:

1. Tryk på Konto.
  2. Tryk på Administrer plan.
  3. Tryk på Afregningsperiode.
  4. Tryk på Månedlig afregning eller Årlig afregning.
  5. Tryk på Fortsæt.
  6. Tryk på Bekræft.

Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.