Sådan redigerer du oplysningerne på en Dropbox-faktura

Opdateret Jan 02, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder, der betaler med kreditkort, PayPal eller betalingsservice.

Ifølge loven skal Dropbox vise de samme faktureringsoplysninger på din faktura, som du angav på købstidspunktet.

Hvis du vil opdatere faktureringsnavnet, faktureringsadressen eller CVR-nummeret (kun fremtidige fakturaer) på din Dropbox-faktura, skal du følge instruktionerne herunder for din plan.

Dropbox Plus

highlight icon

Bemærk! Det er ikke muligt at ændre oplysninger på eksisterende fakturaer for en Dropbox Plus-konto.De følgende trin ændrer kun faktureringsoplysningerne på fremtidige fakturaer.

Sådan redigerer du faktureringsoplysningerne på fremtidige fakturaer for din Dropbox Plus-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering .
  5. For at redigere fremtidige fakturaer skal du klikke på Opdater eller Tilføj fakturadetaljer ud for Fakturadetaljer.
  6. Klik på Gem ændringer.

Fra nu af vil dine nye kontooplysninger blive vist på fremtidige fakturaer.For at få adgang til en faktura, skal du gå til din faktureringsside.

highlight icon

Bemærk! Hvis du har Dropbox Plus, kan du også ændre det navn, der vises på dine fremtidige fakturaer.Dette ændrer ikke det navn, der vises på tidligere fakturaer.Navnet på fakturaen skal være det samme navn, som er knyttet til din konto.

Se, hvordan du ændrer dit kontonavn.

Dropbox Professional og Essentials

Sådan redigerer du faktureringsoplysningerne på tidligere eller fremtidige fakturaer på din Dropbox Professional- eller Essentials-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering .
  5. Rediger dine fakturaer:
    • Hvis du vil redigere tidligere fakturaer, skal du klikke på Rediger ud for den faktura, du vil ændre.
    • For at redigere fremtidige fakturaer skal du klikke på Opdater eller Tilføj fakturadetaljer ud for Fakturadetaljer.
  6. Klik på Gem ændringer.

Fra nu af vil dine nye kontooplysninger blive vist på fremtidige fakturaer.For at få adgang til en faktura, skal du gå til din faktureringsside.

Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

highlight icon

Bemærk: Dette gælder kun for teams, der betaler med kreditkort, PayPal eller betalingsservice. Hvis du betaler med manuel fakturering, kan du ikke redigere oplysninger på en Dropbox-faktura.

Visse typer administratorer kan redigere eller tilpasse faktureringsoplysningerne for tidligere og fremtidige fakturaer. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på fanen Fakturering .
  4. Klik på Afregningshistorik.
  5. Rediger dine fakturaer:
    • Hvis du vil redigere tidligere fakturaer, skal du klikke på Rediger ud for den faktura, du vil ændre.
    • Hvis du vil redigere fremtidige fakturaer, skal du klikke på Rediger fakturadetaljer til højre.
  6. Du kan nu ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by, stat og momsnummer, hvis det er relevant.
  7. Klik på Gem ændringer.
highlight icon

Bemærk!

• Hvis du ændrer et CVR-nummer, vil en ændring af momssatsen kun gælde for fremtidige fakturaer.
  • Hvis dit team faktureres med manuelle fakturaer, kan du sende en e-mail til invoices@billing.dropbox.com for at redigere oplysningerne på din faktura.

Vil du ændre land, postnummer eller CVR-nummer?

Se, hvordan du ændrer land eller postnummer

Se, hvordan du tilføjer et CVR-nummer