Sådan redigerer du oplysningerne på en Dropbox-faktura

Hvis du har en Dropbox Professional-konto, eller hvis du er teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du opdatere afregningsnavnet, afregningsadressen og CVR-nummeret (kun på fremtidige fakturaer).

Bemærk! Hvis dit team faktureres med manuelle fakturaer, kan du redigere oplysningerne på dine fakturaer ved at sende en e-mail til invoices@dropbox.com.

Dropbox Professional

Sådan redigerer du afregningsoplysninger på tidligere eller fremtidige fakturaer for din Dropbox Professional-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Sådan redigerer du dem for fremtidige fakturaer: Klik på enten Opdater eller Tilføj fakturaoplysninger ud for Fakturaoplysninger.
  6. Sådan redigerer du dem for tidligere fakturaer: Klik på Rediger under Afregningshistorik ud for den faktura, du vil ændre.
  7. Klik på Gem ændringer.

Dropbox Business

Hvis du er teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du redigere afregningsoplysningerne for tidligere eller fremtidige fakturaer. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på fanen Fakturering.
  4. Klik på Afregningshistorik.
  5. Sådan redigerer du en tidligere faktura: Klik på Rediger ud for fakturaen.
  6. Sådan redigerer du det for fremtidige fakturaer: Klik på den blå knap Rediger faktura til højre.
  7. Du kan nu ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by, stat og momsnummer, hvis det er relevant.
  8. Klik på Gem ændringer.

Bemærk! Hvis du ændrer et CVR-nummer, vil en ændring af momssatsen kun gælde for fremtidige fakturaer.

Dropbox Plus

Du kan ændre dit firmanavn, hvis du har et Dropbox Plus-abonnement. Hvis du vil have vist dit firmanavn på fremtidige fakturaer, skal dit firmanavn være knyttet til din konto. Se, hvordan du ændrer dit kontonavn.

Vil du ændre land, postnummer eller CVR-nummer?

Se, hvordan du ændrer land eller postnummer

Se, hvordan du tilføjer et CVR-nummer