Sådan bruger du en licensnøgle for at indløse et Dropbox Plus-kampagnetilbud

Du kan kun indløse en Dropbox-kampagnelicensnøgle, hvis du har en Dropbox Basic- eller Plus (2 TB)-konto uden tilføjelsesprogrammer. Klik her for at se din nuværende plan

Et Dropbox Business-team kan tilføje et andet teams administrator som administrator for deres eget team. Den nye administrator bliver administrator for flere teams. Den nye administrator, eller "multiteamadministratoren", kan gøre det samme som en administrator fra dit eget team med undtagelse af følgende:

• Vedkommende kan ikke få adgang til siden Afregning eller Hjælp i administratorpanelet
  • Vedkommende kan ikke logge på et teammedlems konto

Vil du i stedet tildele administratorrettighederne til en anden person i dit eget team? Se, hvordan.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du en administrator fra et andet team

Hvis du er teamadministrator, kan du sende en administratoranmodning til en anden på teamet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Betroede teams.
  5. Klik på Tilføj et team.
  6. Skriv e-mailadressen på den administrator, du vil tilføje, under Tilføj en teamadministrator fra det betroede team.
  7. Klik på Giv det betroede team adgang til mit administratorpanel.
  8. Klik på Continue.
  9. Acceptér vilkårene ved at markere afkrydsningsfeltet.
  10. Klik på Send anmodning.

Den anden administrator modtager en meddelelse i sin indbakke, der fører til siden Betroede teams, hvor vedkommende kan acceptere anmodningen.

Du kan fjerne en administrator fra dit team ved at gå til siden Betroede teams og klikke på Tilbagekald adgang ud for teamnavnet.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du dig selv som administrator for et andet team

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke tilføje dig selv som administrator for et andet team. Kontakt administratoren for det andet team, og bed vedkommende følge disse trin for at tilføje dig.

Hvis du vil fjerne dig selv som administrator for et andet team:

1. Log på det andet teams administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Betroede teams.
  4. Klik på Fjern team ud for det team, du vil fjerne dig selv fra.

Dropbox arbejder sammen med forskellige partnere om at tilbyde Dropbox Plus-abonnementer. Hvis du køber et af disse abonnementer, modtager du en licensnøgle.

Hvis du har en Plus-konto (2 TB), skal du betale for dit abonnement med et kreditkort eller PayPal. Hvis du bruger Apple-/iOS-betaling eller har et Google Play-abonnement, skal du ændre din betalingsmetode.

Sådan indløser du en kampagnelicensnøgle til Dropbox

Hvis du allerede har en Dropbox-konto:

1. Klik her for at logge på.
  2. Indtast din licensnøgle.
  3. Vælg dit land.
  4. Klik på Kom i gang med at bruge Dropbox Plus.

Hvis du ikke har en Dropbox-konto:

1. Klik her for at oprette en Dropbox-konto.
  2. Indtast din licensnøgle.
  3. Vælg dit land.
  4. Klik på Kom i gang med at bruge Dropbox Plus.

Kan du ikke indløse din licensnøgle?

Hvis du bruger Apple Pay eller Google, skal du opdatere din betalingsmetode til et kreditkort eller en PayPal-konto for at kunne få en licensnøgle.

Vi anbefaler også, at du følgende trin til fejlfinding:

1. Indtast din licensnøgle igen for at være sikker på, at du har tastet rigtigt.
  2. Klik her for at gå til siden Plan, og kontrollér, at du ikke allerede har indløst din licensnøgle.
    • Hvis du tidligere var Dropbox Basic-bruger, bør du nu have en Plus-konto
    • Hvis du allerede er Dropbox Plus-bruger, bør du se en planlagt licensnøgle
  3. Kontakt din licensnøgleudbyder for at bekræfte din nøgle, og kontrollér, at den passer til det land, der er knyttet til din afregningsadresse.

Hvis du har bekræftet, at din licensnøgle burde virke, men du stadig ikke kan bruge den, kan du indsende en supportanmodning:

1. Gå til dropbox.com/support.
  2. Vælg Konto.
  3. Vælg Få hjælp til et andet problem, og skriv “Licensnøgleproblem“ i beskrivelsen.