Fornyelse af Dropbox Business-abonnementer

Dropbox Business-abonnementer fornys automatisk enten månedligt eller årligt. Vi giver dig besked 30 dage før fornyelsesdatoen.

Nogle typer administratorer kan foretage ændringer af deres plan i administratorpanelet.

• Klik på Opdater afregningsoplysninger på fanen Fakturering for at skifte afregningsmetode.
  • Klik på Annuller din plan, hvis du ikke vil forny dit abonnement. Vi beder dig om at give os lidt feedback og bekræfte din beslutning.
  • Hvis du betaler manuelt via faktura eller vil skifte til manuel faktura (kun årskonti), skal du kontakte vores faktureringsteam fra 60 dage før din fornyelsesdato.

Hvis du er administrator for en Dropbox Business-konto, kan du se fornyelsesdatoen for dit abonnement i administratorpanelet.

Bemærk! Kunder i Indien med planer med fast betaling kan få vist fejl om nye opkrævninger på grund af krav fra Reserve Bank of India. Du kan fremover vælge at bruge UPI som betalingsmetode.

Se din fornyelsesdato

Du kan også følge disse trin:

Se din erhvevskontos fornyelsesdato

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Vælg Administrer abonnementer.
  5. Din fornyelsesdato vises under Oversigt.

Hvis du har betalt med kreditkort eller PayPal, fornys dit abonnement automatisk. Hvis du vil opsige din Business-konto, kan du klikke på Opsig din plan på den samme side.

Dropbox Business

Denne artikel henviser til en funktion, der er unik for Dropbox Business. Dropbox Business er udviklet til projekter, grupper og andre organisationer, der ønsker at have en fælles Dropbox-lagerkvote, som kan deles blandt alle medlemmer. Hvis du er interesseret i at få mere at vide eller ønsker at tilmelde dig, kan du besøge Dropbox Businesss webside.