Sådan beregnes moms på Dropbox-abonnementer

Du skal måske betale moms af dit Dropbox-abonnement. Det afhænger af det postnummer eller land til afregning, der er knyttet til din konto.

Hvis du befinder dig i et område, hvor du er momspligtig, optræder momsen på sin egen linje på dine fakturaer og kvitteringer.

Sådan beregnes moms inden køb

Du behøver ikke indtaste betalingsoplysninger for at se din anslåede moms. Sådan ser du dit overslag:

1. Gå til denne side for Business-konti eller denne side for Plus- og Professional-konti.
  2. Vælg den plan, du overvejer at købe.
  3. Rul ned til bunden, vælg dit land, og indtast dit postnummer.
  4. Prisen justeres automatisk, og du kan se et overslag over momsen under Ordresoversigt.

Bemærk: Hvis du har bopæl i EU eller Schweiz, er moms inkluderet i Dropbox-priserne.

Sådan ser du momsen for et aktuelt abonnement

Administratorer for Dropbox Business-teams

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på fanen Afregningsoplysninger.
  5. Klik på Kvittering ud for den seneste transaktion.

Brugere af Dropbox Plus og Professional

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik under AfregningshistorikKvittering ud for din seneste transaktion.

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Visse velgørende organisationer og uddannelsesinstitutioner kan blive fritaget for moms på Dropbox Business-abonnementer. Hvis du er administrator for et Business-team, kan du kontakte support for at høre om dine muligheder.

Moms på Dropbox efter land

Momssatser ændres ofte. Gå til denne side for at se, hvor meget moms du bliver opkrævet.

Land eller område

Momstype

Hvem er berørt?

Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Moms

Dropbox Plus-, Professional-, Business- og Enterprise-konti

Sydafrika

Moms

Dropbox Plus-, Professional-, Business- og Enterprise-konti

Japan

Forbrugsmoms

Dropbox Plus-, Professional- og Business-konti

New Zealand

Vare- og tjenestemoms (GST)

Dropbox Plus- og Professional-konti

Australien

Vare- og tjenestemoms (GST)

Dropbox Plus- og Professional-konti

Taiwan

Moms

Dropbox Plus- og Professional-konti