Sådan beregnes moms på Dropbox-abonnementer

Du skal måske betale moms af dit Dropbox-abonnement. Det afhænger af det postnummer eller land til afregning, der er knyttet til din konto.

Hvis du befinder dig i et område, hvor du er momspligtig, optræder momsen på sin egen linje på dine fakturaer og kvitteringer.

Sådan beregnes moms inden køb

Du behøver ikke indtaste betalingsoplysninger for at se din anslåede moms. Sådan ser du dit overslag:

1. Gå til denne side for Business-konti eller denne side for Plus-, Family- og Professional-konti.
  2. Vælg den plan, du overvejer at købe.
  3. Rul ned til bunden, vælg dit land, og indtast dit postnummer.
  4. Prisen justeres automatisk, og du kan se et overslag over momsen under Ordresoversigt.

Bemærk! Hvis du har bopæl i EU eller Schweiz, er moms inkluderet i Dropbox-priserne.

Sådan ser du momsen for et aktuelt abonnement

Administratorer for Dropbox Business-teams

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på fanen Afregningsoplysninger.
  5. Klik på Kvittering ud for den seneste transaktion.

Brugere af Dropbox Plus, Family og Professional

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller dine initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik under AfregningshistorikKvittering ud for din seneste transaktion.

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Visse velgørende organisationer og uddannelsesinstitutioner kan blive fritaget for moms på Dropbox Business-abonnementer. Hvis du er administrator for et Business-team, kan du kontakte support for at høre om dine muligheder.

Hvis din virksomhed er momspligtig, kan du når som helst føje dit momsnummer til din Dropbox-konto.

Moms på Dropbox efter land

Momssatser ændres ofte. Gå til denne side for at se, hvor meget moms du bliver opkrævet.

Land eller område Momstype Hvem er berørt?
Australien Vare- og tjenestemoms (GST) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Bahrain Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Hviderusland Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Canada* Moms Dropbox Plus, Family og Professional
Canada – Saskatchewan PST (Provincial Sales Tax) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Chile Moms Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Island Moms Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Indien Moms Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Indonesien Vare- og tjenestemoms (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Japan Forbrugsmoms Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Malaysia Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
New Zealand Vare- og tjenestemoms (GST) Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Oman Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Rusland Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Saudi-Arabien Moms Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Singapore Vare- og tjenestemoms (GST) Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Sydafrika Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Sydkorea Moms Dropbox Plus, Family, Professional og Business
Taiwan Moms Dropbox Plus, Family og Professional
Thailand Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Tyrkiet Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Ukraine Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
Forenede Arabiske Emirater Moms Dropbox Plus, Family, Professional, Business og Enterprise
USA (hvor relevant) Moms Dropbox Plus, Family og Professional
*Afgiften afhænger af skattelovgivningen i din provins.