Sådan beregnes moms på Dropbox-abonnementer

Du skal måske betale moms af dit Dropbox-abonnement. Det afhænger af det postnummer eller land til afregning, der er knyttet til din konto.

Hvis du befinder dig i et område, hvor du er momspligtig, optræder momsen på sin egen linje på dine fakturaer og kvitteringer.

Sådan beregnes moms inden køb

Du behøver ikke indtaste betalingsoplysninger for at se din anslåede moms. Sådan ser du dit overslag:

1. Gå til denne side for Business-konti eller denne side for Plus- og Professional-konti.
  2. Vælg den plan, du overvejer at købe.
  3. Rul ned til bunden, vælg dit land, og indtast dit postnummer.
  4. Prisen justeres automatisk, og du kan se et overslag over momsen under Ordresoversigt.

Bemærk: Hvis du har bopæl i EU eller Schweiz, er moms inkluderet i Dropbox-priserne.

Sådan ser du momsen for et aktuelt abonnement

Administratorer for Dropbox Business-teams

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på fanen Afregningsoplysninger.
  5. Klik på Kvittering ud for den seneste transaktion.

Brugere af Dropbox Plus og Professional

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik under AfregningshistorikKvittering ud for din seneste transaktion.

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Visse velgørende organisationer og uddannelsesinstitutioner kan blive fritaget for moms på Dropbox Business-abonnementer. Hvis du er administrator for et Business-team, kan du kontakte support for at høre om dine muligheder.

Et Dropbox Business-team kan tilføje et andet teams administrator som administrator for deres eget team. Den nye administrator bliver administrator for flere teams. Den nye administrator, eller "multiteamadministratoren", kan gøre det samme som en administrator fra dit eget team med undtagelse af følgende:

• Vedkommende kan ikke få adgang til siden Afregning eller Hjælp i administratorpanelet
  • Vedkommende kan ikke logge på et teammedlems konto

Vil du i stedet tildele administratorrettighederne til en anden person i dit eget team? Se, hvordan.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du en administrator fra et andet team

Hvis du er teamadministrator, kan du sende en administratoranmodning til en anden på teamet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Betroede teams.
  5. Klik på Tilføj et team.
  6. Skriv e-mailadressen på den administrator, du vil tilføje, under Tilføj en teamadministrator fra det betroede team.
  7. Klik på Giv det betroede team adgang til mit administratorpanel.
  8. Klik på Continue.
  9. Acceptér vilkårene ved at markere afkrydsningsfeltet.
  10. Klik på Send anmodning.

Den anden administrator modtager en meddelelse i sin indbakke, der fører til siden Betroede teams, hvor vedkommende kan acceptere anmodningen.

Du kan fjerne en administrator fra dit team ved at gå til siden Betroede teams og klikke på Tilbagekald adgang ud for teamnavnet.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du dig selv som administrator for et andet team

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke tilføje dig selv som administrator for et andet team. Kontakt administratoren for det andet team, og bed vedkommende følge disse trin for at tilføje dig.

Hvis du vil fjerne dig selv som administrator for et andet team:

1. Log på det andet teams administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Betroede teams.
  4. Klik på Fjern team ud for det team, du vil fjerne dig selv fra.

Moms på Dropbox efter land

Momssatser ændres ofte. Gå til denne side for at se, hvor meget moms du bliver opkrævet.

Land eller område

Momstype

Hvem er berørt?

Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Moms

Dropbox Plus-, Professional-, Business- og Enterprise-konti

Sydafrika

Moms

Dropbox Plus-, Professional-, Business- og Enterprise-konti

Japan

Forbrugsmoms

Dropbox Plus-, Professional- og Business-konti

New Zealand

Vare- og tjenestemoms (GST)

Dropbox Plus- og Professional-konti

Australien

Vare- og tjenestemoms (GST)

Dropbox Plus- og Professional-konti

Taiwan

Moms

Dropbox Plus- og Professional-konti

USA (hvor relevant)

Moms

Dropbox Plus-, Professional- og Business-konti

Island

Moms

Dropbox Plus og Professional

Sydkorea

Moms

Dropbox Plus og Professional

Quebec

Moms

Dropbox Plus og Professional