Sådan ændrer du teamets Dropbox-abonnement

Opdateret Oct 10, 2023
Nogle typer administratorer kan nedgradere deres Dropbox-teamabonnement til en anden plan. Dette er praktisk, hvis teamets behov har ændret sig. Du kan f.eks. ændre teamets Dropbox-konto til flere private konti til privat brug.

Sådan skifter du fra Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus til en anden teamplan

highlight icon

Bemærk! Dropbox Standard- eller Advanced-teams kan ikke skifte til Business eller Business Plus.

Sådan skifter du fra en teamplan til en anden teamplan:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Fakturering i sidepanelet i venstre side.
  4. Klik på Skift plan ud for din aktuelle Dropbox-plan.
    • Bemærk! Hvis du betaler en faktura manuelt, skal du kontakte den kundeansvarlige eller kontakte support for at nedgradere din plan.
  5. Vælg navnet på den plan, du vil ændre.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Klik på Bekræft ændring.

Ændringen træder i kraft ved næste fornyelse.

Sådan skifter du fra en teamplan til en privat plan

Du kan skifte fra Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus til private planer for alle teammedlemmer ved at opsige abonnementet og opløse teamet. Hvis du opløser teamet, kan det ikke fortrydes, og teammedlemmerne har ikke længere adgang til teamindhold. Se, hvordan du opløser teamet, og hvilke konsekvenser det har.

Hvis du vil konvertere hele dit team til private konti, kan du også konvertere en eller flere af teammedlemmernes konti til private konti. Se, hvordan du konverterer et teammedlems konto til en privat konto.

highlight icon

Bemærk! Hvis du opløser dit team eller konverterer et teammedlems konto til en privat konto, bliver medlemmerne automatisk konverteret til Dropbox Basic. Hvis de vil opgradere til en betalt plan, kan de gøre det på siden Opgrader.

Sådan skifter du fra Dropbox Enterprise til en anden plan

Hvis du vil skifte fra Dropbox Enterprise til en anden plan, skal du kontakte den kundeansvarlige eller Dropbox-support mindst 30 dage før fornyelsesdatoen. Se, hvad du skal overveje, før du nedgraderer din plan.