Hvilket alderskrav er der for brugen af Dropbox?

Alderskravet for at bruge Dropbox er 13 år i USA og 16 år i alle andre lande. Der kan være lokale love, som kræver, at du skal være ældre, før Dropbox kan levere sine tjenester uden en forælders eller værges samtykke. Hvis det er tilfældet, er alderskravet i den lokale lovgivning gældende. Det er muligt at oprette en Dropbox-konto, så snart man opfylder alderskravet.

Nye og eksisterende kunder skal muligvis indtaste deres fødselsdato for fortsat at have adgang til deres konto. Du kan ikke få adgang til din konto og indholdet på kontoen, før du har angivet disse oplysninger.

Hvad sker der, hvis jeg ikke opfylder alderskravet?

Hvis du har indtastet en fødselsdato, der ikke opfylder alderskravet for brug af Dropbox, får du vist en meddelelse, og du får tilsendt en e-mail med oplysninger om, at kontoen deaktiveres om 48 timer. Du har tid til at downloade indhold fra din konto via dropbox.com eller Dropbox-computerappen

Efter 48 timer bliver du logget af de Dropbox-apps, hvor du er logget på, og du kan ikke logge på igen. Din konto slettes derefter i overensstemmelse med vores politik for opbevaring.

Hvad sker der, hvis jeg er administrator af en Family-plan?

Hvis du er administrator af en Dropbox Family-plan, og hvis du ikke opfylder alderskravet, bliver planen deaktiveret efter 48 timer, og alle de brugere på planen, som opfylder alderskravet, nedgraderes til en gratis Dropbox Basic-konoto.

Efter 48 timer bliver du logget af de Dropbox-apps, hvor du er logget på, og du kan ikke logge på igen. Din konto slettes derefter i overensstemmelse med vores politik for opbevaring.

Hvad sker der, hvis jeg allerede har betalt for et abonnement?

Hvis du har betalt for dit abonnement, refunderer vi et beløb svarende til resten af abonnementstiden til din oprindelige betalingsmåde. Hvis du har købt dit abonnement fra Apple App Store, skal du opsige dit Apple-abonnement for at undgå at blive opkrævet. Du kan også anmode om en refusion direkte fra Apple.

Hvad sker der, hvis jeg har indtastet en forkert fødselsdato?

Hvis du har indtastet en forkert fødselsdato, skal du kontakte Dropbox-support inden for 30 dage for at få genaktiveret din konto. Vores supportteam beder dig levere bevis på din fødselsdato. Når oplysningen er verificeret, modtager du en e-mail, når kontoen er genaktiveret.