Dropbox Family-planen: Oversigt

Opdateret Sep 20, 2023
Dropbox Family-planen har 2 TB lagerplads, som kan deles med op til 6 medlemmer. Medlemmerne skal være 13 år eller ældre i USA og 16 år eller ældre i alle andre lande. Med Dropbox Family kan du og din familie organisere og dele indhold, f.eks. billeder, videoer og vigtige dokumenter, på en sikker måde.

Hvert medlem af en Dropbox Family-plan har sin egen Dropbox-konto. Medlemmerne kan administrere deres egne filer og mapper og bestemme, hvad de vil dele med andre familiemedlemmer. Ét af medlemmerne, Family-administratoren, står for afregning og medlemskab for hele Family-planen.

Dropbox gemmer dit arbejde online i skyen. Hvert medlem af Family-planen har adgang til og kan dele filerne og mapperne i sin Dropbox-konto fra alle enheder ved hjælp af Dropbox' computerapp, mobilapp og dropbox.com.

Dropbox Family-funktioner

Dropbox Family giver kunderne adgang til alle de samme funktioner, som er tilgængelige i både Dropbox Basic- og Dropbox Plus-planerne, plus adgang til den delte "Familiemappe". Disse funktioner hjælper dig med at organisere, dele og beskytte familiens vigtige filer lige fra dokumenter til billeder.

Mappen "Familiemappe"
"Mappen Familiemappe" er et sted, hvor din familie kan organisere og få adgang til alle typer filer, f.eks. kvitteringer, skattepapirer, billeder og lektier. Når du overfører eller opretter filer og mappe i Familiemappe, vil alle medlemmer af Family-planen automatisk få adgang til dem.

Kun online-filer og -mapper
Med Kun online-filer og -mapper sparer du plads på din computers harddisk. Indhold, der er gemt som Kun online, kan tilgås, når der er forbindelse til internettet, fra dropbox.com, Dropbox-computerappen og Dropbox-mobilappen.

Dropbox Vault
Dropbox Vault er en funktion, der giver dig mulighed for at oprette et sted i Dropbox med ekstra sikkerhed til dine mest følsomme filer. Du kan dele din Vault med betroede kontakter, og ligesom en Dropbox-mappe kan du få adgang til den overalt, hvor du bruger Dropbox.

Dropbox Passwords
Dropbox Passwords er en mobilapp og browserudvidelse, der gemmer og synkroniserer dine adgangskoder på tværs af enheder. Du kan bruge Passwords til at gemme dine brugernavne og adgangskoder på kontoen, foreslå nye adgangskoder, synkronisere logins på tværs af dine enheder og udfylde dem automatisk, når du logger ind på hjemmesider og mobilapps.

Dropbox Backup
Med Dropbox Backup kan du automatisk sikkerhedskopiere vigtige mapper fra din computer og en ekstern harddisk til Dropbox. Med Dropbox Backup kan du også gendanne filer og mapper fra dine sikkerhedskopier til en ny computer.
Du kan få adgang til dine sikkerhedskopierede filer og mapper her.

Dropbox Paper
Dropbox Paper er et dokumentarbejdsområde på nettet, hvor du kan redigere og formatere tekst og organisere og få vist mediefiler og andre filer. Du kan bruge Paper til at oprette og opbevare dine egne dokumenter sikkert og dele dem med din familie. Du kan oprette og åbne Paper-dokumenter alle de steder, hvor du bruger Dropbox, herunder dropbox.com, Dropbox-computerappen og vores Dropbox- og Paper-mobilapps.

Kameraoverførsler
med Kameraoverførsler kan du automatisk uploade billeder fra din mobilenhed til din Dropbox-konto Når du har aktiveret kameraoverførsler, gemmes dine billeder i en mappe med navnet Kameraoverførsler. Du har adgang til denne mappe alle de steder, hvor du bruger Dropbox, og du kan flytte eller dele dine billeder på samme måde som alle andre filer på din Dropbox-konto.
Bemærk! Billeder, der overføres til din konto, deles ikke automatisk med andre medlemmer af Family-planen.

Fuldtekstsøgning
Fuldtekstsøgning hjælper dig med at finde filer ved hjælp af nøgleord og filtyper i stedet for kun filnavne. Du kan søge efter filer og mapper på din egen Dropbox-konto samt i indhold, der er blevet delt med dig af andre Family-medlemmer. Du kan bruge fuldtekstsøgning alle de steder, hvor du bruger Dropbox.

Gendannelse af filer
Filversionshistorik giver dig mulighed for at gendanne filer, der er ændret eller slettet i løbet af de seneste 30 dage. Med et andet værktøj, Dropbox Rewind, kan du fortryde et stort antal ændringer eller spole hele din Dropbox-konto tilbage til en tidligere tilstand. Du kan kun genskabe, gendanne og spole filer og mapper tilbage fra din private konto på dropbox.com.

Fjernsletning
Fjernsletning hjælper med at beskytte dine data, hvis du mister din enhed, eller den bliver stjålet. Med fjernsletning kan du slette hele Dropbox-mappen fra en enhed, næste gang den opretter forbindelse til internettet. Du kan kun bruge fjernsletning fra dropbox.com.

Sikkerhed
Dropbox er udstyret med flere sikkerhedslag for at beskytte dine filer. Du kan gøre endnu mere for at beskytte din konto ved at aktivere totrinsbekræftelse (kaldes også tofaktorgodkendelse eller 2FA). Med totrinsbekræftelse skal du ud over din adgangskode bruge en sikkerhedskode for at logge på din konto eller forbinde en ny enhed. Du kan kun aktivere totrinsbekræftelse fra dropbox.com, og du skal have en mobilenhed, der kan modtage sikkerhedskoder i en sms eller via en godkenderapp.

Konfiguration af din Dropbox Family-plan

Som administrator for en Dropbox Family-plan kan du invitere op til 5 ekstra medlemmer. Medlemmerne skal være 13 år eller ældre i USA og 16 år eller ældre i alle andre lande. Hvis inviterede medlemmer ikke allerede har deres egen Dropbox-konto, kan de oprette en, når de accepterer din invitation.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Family.

Her kan du invitere nye medlemmer via e-mail eller et link, se status for inviterede personer, slette ubesvarede invitationer og fjerne medlemmer fra planen.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.

Herfra kan du se, hvor meget lagerplads der er brugt, og hvordan brugen er fordelt mellem personlige filer og delte filer.

Få mere at vide om administration af din Family-plan.

Del filer og mapper med familiemedlemmer

Family-planen indeholder i alt 2 TB lagerplads, som medlemmerne kan bruge til deres egne filer og mapper. Hvert familiemedlem kan tilføje filer og mapper til deres egen konto fra deres computer eller mobilenhed.

Få mere at vide om, hvordan du tilføjer filer til din Dropbox-konto fra din computer eller mobilenhed.

Medlemmer af planen kan dele filer og mapper med hinanden uden at bruge mere lagerplads. Når du deler indhold, kan du bestemme, om andre skal kunne redigere eller blot se de ting, du deler. Dropbox kan bruges med Dropbox' computerapp og mobilapp og på dropbox.com, så dine familiemedlemmer kan dele indhold, uanset hvilken enhed eller hvilket operativsystem de bruger.

1. Log dropbox.com.
  2. Peg på det element, du vil dele.
  3. Klik på deleikonet (rektangel med en pil opad).
  4. Skriv e-mailadressen til eller navnet på den eller de personer, du vil dele med, efter Til.
  5. Vælg Kan se eller Kan redigere på rullelisten.
  6. Klik på Del fil eller Del mappe. Modtagerne får en e-mail med et link til det indhold, du har delt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg Dropbox Family-planen?

Hvis du allerede har en Dropbox-konto, kan du skifte til Family-planen i dine kontoindstillinger:

1. Log dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Skift plan, og følg instruktionerne for at skifte til Family.

Hvis du ikke allerede har en Dropbox-konto, kan du købe Family-planen direkte.

Hvem kan jeg invitere til min Dropbox Family-plan?

I USA kan du invitere personer, som er 13 år eller ældre, til Dropbox Family, og i alle andre lande kan du invitere personer, som er 16 år eller ældre, op til i alt 6 medlemmer. Hvis de inviterede medlemmer ikke allerede har en Dropbox-konto, kan de oprette en, når de tilmelder sig en Family-plan.

Kan de andre medlemmer af min Family-plan se de filer, jeg gemmer i Dropbox?

Alle medlemmer af din Dropbox Family-plan har sin egen private konto. Andre kan kun se eller redigere de filer, du vælger at dele med dem.

Bemærk! Hvis du opretter eller flytter filer eller mapper i en delt mappe eller i ”Familiemappe,, deles de automatisk med alle, der har adgang til mappen.

Hvordan får jeg support fra Dropbox?

Medlemmer af Family-planen kan få hjælp fra Dropbox' hjælpecenter, startvejledninger og communityet og via e-mail. Family-administratorer kan også anmode om chatsupport.

Se flere ofte stillede spørgsmål om Dropbox Family-planen