Hvad er Dropbox Plus?

Opdateret Dec 04, 2023

Dropbox Plus-planen indeholder 2 TB plads og avancerede funktioner til synkronisering, sikkerhed og gendannelse af filer. Nedenfor kan du se nogle af de funktioner, du får i Dropbox Plus-planen.

Opgrader til Dropbox Plus.

Fjernsletning

Med fjernsletning kan du slette filer fra en mistet eller stjålet enhed. Få mere at vide om fjernsletning.

Dropbox Rewind

Dropbox Rewind er et værktøj, du kan bruge til at fortryde et stort antal ændringer på en gang. Få mere at vide om Dropbox Rewind.

Dropbox Backup

Sikkerhedskopiér automatisk vigtige mapper fra din computer og eksterne harddisk til Dropbox Backup. De mapper, du sikkerhedskopierer, har du adgang til fra din Dropbox-konto online. Med Dropbox Backup kan du også gendanne filer og mapper fra dine sikkerhedskopier til en ny computer. Læs mere om Dropbox Backup.

Dropbox Passwords

Dropbox Passwords er en mobilapp og browserudvidelse fra Dropbox, som gemmer, synkroniserer og automatisk udfylder brugernavne og adgangskoder. Få mere at vide om Dropbox Passwords.

Dropbox Vault

Med Dropbox Vault kan du oprette et sted i Dropbox med ekstra sikkerhed til dine mest følsomme filer og dele dem med betroede kontakter. Få mere at vide om Dropbox Vault.