Hvad er Dropbox Plus?

Dropbox Plus tilbyder sikkerhedsforanstaltninger til mistede eller stjålne enheder, Smart synkronisering, Dropbox Spol tilbage og 2 TB plads til dine billeder, videoer, dokumenter og andre filer.

Sikkerhedsforanstaltninger til mistede enheder

Med fjernsletning kan du slette filer fra en mistet eller stjålet enhed. Få mere at vide om fjernsletning

Smart synkronisering

Smart synkronisering er et værktøj, som hjælper dig med at spare plads på din harddisk. Få mere at vide om Smart synkronisering

Dropbox Spol tilbage

Dropbox Spol tilbage er et værktøj, du kan bruge til at spole din konto tilbage til et bestemt tidspunkt. Få mere at vide om Dropbox Spol tilbage.

Mere plads til dine filer

Med Dropbox Plus får du 2 TB (2.000 GB) plads, så du kan opbevare flere billeder, videoer, dokumenter og andre filer i Dropbox.