Hvad er Dropbox Standard?

Opdateret Dec 18, 2023

Dropbox Standard indeholder effektive værktøjer til opbevaring, deling og samarbejde.  Standard hjælper teams med at organisere deres indhold, synkronisere deres filer og holde fokus på de vigtigste opgaver. I får 5 TB plads og brugervenlige værktøjer til teamadministration og samarbejde.

Få mere at vide om de forskellige Dropbox-planer og de inkluderede funktioner.

Hvilke funktioner til teams indeholder Dropbox Standard?

Dropbox Standard er for de teams, der har brug for effektive delings- og samarbejdsværktøjer. Med Dropbox Standard får du:

• Lagerplads. Få 5 TB lagerplads til deling blandt hele teamet.
  • Filadgang og datasikkerhed. Centraliser alle organisationens filer og data samme sted, og bestem, hvem der har adgang til filer, hvordan, og hvor længe de har adgang.
  • Administratorværktøjer. Administrer teammedlemmer og teamdata fra et enkelt og elegant administratorpanel.
  • Filversioner. Gendan tidligere versioner af filer med 180 dages versionshistorik. Administratorer kan også se logge for filhistorik og aktiviteter i 180 dage efter en hændelse.
  • Levering af store filer. Send filer ved hjælp af Dropbox Transfer, hvor du kan overføre filer på op til 2 GB.
  • Hurtig gendannelse. Brug Dropbox Backup til at holde vigtige filer og mapper beskyttet og til hurtigt at kunne gendanne indhold, hvis noget går galt.
  • Kontosikkerhed. Beskyt dine onlinekonti med Dropbox Passwords.
  • Support. Få prioriteret support via e-mail, livechat og telefon inden for almindelig arbejdstid.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Standard

Hvad koster Dropbox Standard?

Prisen på Dropbox Standard bestemmes af flere faktorer, f.eks. antal medlemmer på et team og din geografiske placering.

Hvordan køber jeg Dropbox Standard?

Hvis du vil købe Dropbox Standard-planen, skal du gå til købssiden.

Kan jeg migrere et eksisterende team til Dropbox Standard?

Ja, hvis du har en eksisterende teamkonto, kan du migrere til Dropbox Standard.