Hvad er Dropbox Standard?

Dropbox Standard indeholder effektive værktøjer til opbevaring, deling og samarbejde.  Standard hjælper teams med at organisere deres indhold, synkronisere deres filer og holde fokus på de vigtigste opgaver. I får 5 TB plads og brugervenlige værktøjer til teamadministration og samarbejde.

Få mere at vide om de forskellige Dropbox-planer og de inkluderede funktioner.

Hvilke funktioner til teams har Standard-planen?

Dropbox Standard er udviklet til de teams, der har behov for effektive delings- og samarbejdsværktøjer med fantastiske funktioner, som ikke findes på gratis Dropbox-konti:

• Lagerplads. Teams på Standard får 5 TB lagerplads, der deles med hele teamet.
  • Filadgang og datasikkerhed. Centraliser alle organisationens filer og data samme sted, og bestem, hvem der har adgang til filer, hvordan, og hvor længe de har adgang.
  • Administratorværktøjer. Administrer teammedlemmer og teamdata fra et enkelt og elegant administratorpanel.
  • Filversionering. Med 180 dages versionshistorik kan teammedlemmer gendanne tidligere versioner af filer, og administratorer kan se filhistorik og aktivitetslogge i 180 dage efter, at en hændelse er indtruffet.
  • Få adgang til samarbejds- og produktivitetsværktøjer som Dropbox Transfer og Dropbox Paper.
  • Support. Prioriteret support via e-mail, live chat og telefon inden for almindelig arbejdstid.

Hvad koster Dropbox Standard?

Prisen på Dropbox Standard bestemmes af flere faktorer, f.eks. antal medlemmer på et team og din geografiske placering.

Hvordan køber jeg Dropbox Standard?

Hvis du vil købe Dropbox Standard-planen, skal du gå til købssiden.

Kan jeg migrere et eksisterende team til Dropbox Standard?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du skifte plan ved at kontakte vores salgsteam.