Kommende ændringer på dit Dropbox-virksomhedsteam

Hvis du er Dropbox-virksomhedskunde, har du muligvis modtaget en e-mail 7 dage før, vi planlægger at opgradere din virksomhedskonto til den nyeste version. I denne opgradering bliver det lettere at hente og organisere dit indhold.

Du kan ændre datoen for opgraderingen ved at klikke på linket i e-mailen. Hvis du ikke foretager dig noget, opgraderer vi din virksomhedsteamkonto 7 dage efter, at du modtog e-mailen. Alle på teamet kan få adgang til det nye teamområde. I får også følgende:

• Hvert teammedlem har nu sin egen personlige mappe kaldet en teammedlemsmappe
  • Eksisterende teammapper flyttes til teamområdet
  • Alt andet indhold, herunder delte mapper, flyttes til hvert medlems teammedlemsmappe

Uanset om beslutter, at du vil acceptere eller udskyde opgraderingen, vil alle dine fil- og mappetilladelser forblive uændrede. Vi fjerner ikke nogen filer fra din Dropbox-konto.

Ofte stillede spørgsmål

Koster denne opgradering ekstra?

Opgraderingen til den nyeste version af Dropbox-virksomhedsversionen er gratis.

Hvis jeg er administrator på et Dropbox-virksomhedsteam, skal jeg så gøre noget for at forberede opgraderingen?

Hvis du er ansvarlig for at administrere dit teams konto, modtager du en e-mail med tidspunktet for den planlagte opgradering af kontoen. I løbet af denne periode bør teamet ikke foretage ændringer i filerne på deres Dropbox-konti.

Aftenen før migreringen bør alle på teamet:

1. Lukke åbne apps og genstarte deres enheder.
  2. Lukke alle apps, der blev startet automatisk efter genstarten.
  3. Lade Dropbox-computerappen køre natten over.

Du får vist en meddelelse, når opgraderingen er færdig, og dit team kan bruge deres konti.

Hvad skal jeg gøre, hvis vi ikke er klar til at opgradere lige nu?

Hvis I ikke er klar til at opgradere kontoen endnu, kan du udsætte opgraderingen i op til 30 dage. Du har mulighed for at ændre tidspunktet for opgraderingen, men dog senest før den deadline, som er oplyst i e-mailen. Vi sender dig en ekstra påmindelse, når datoen nærmer sig.