Underskriv en forretningspartneraftale (BAA) for din Dropbox-teamkonto

Opdateret Mar 26, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for visse typer administratorer på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Dropbox-teamadministratorer kan underskrive en forretningspartneraftale (BAA) direkte fra administratorpanelet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil under Konto.
  5. Klik på Opret BAA under Avanceret.
  6. Gennemgå og færdiggør aftalen.

Bemærk!

Hvordan kan jeg få en kopi af min underskrevne forretningspartneraftale?

Når du har underskrevet forretningspartneraftalen, downloades en kopi til din Dropbox-konto. Gør følgende, hvis du har brug for at downloade aftalen igen:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil under Konto.
  5. Klik på Download BAA under Avanceret.