Hvordan vil PSD2 påvirke min Dropbox-konto?

Opdateret Aug 10, 2023

PSD2 (Direktiv 2 om betalingstjenester) er et EU-regeringsdirektiv, der træder i kraft den 14. september 2019. Direktivets formål er at gøre betalinger på nettet mere sikre ved at kræve, at sælgere som Dropbox understøtter SCA (Strong Customer Authentication). SCA bestemmer, at der skal bruges totrinsbekræftelse til transaktioner på nettet.

Læs mere om beskyttelse af din Dropbox-konto.

Dropbox gør følgende for at overholde PSD2

Fra den 14. september 2019 skal Dropbox indsamle yderligere afregningsoplysninger for kunder i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) for at opfylde SCA-kravet.

Hvilke ændringer vil jeg opleve som følge af PSD2?

Hvis du bor i et af de 31 berørte områder, og du har et løbende abonnement, bør du ikke opleve nogen forstyrrelse af din konto. Du kan dog komme ud for yderligere godkendelsestrin fra din bank under betalingsprocessen, hvis du foretager en af følgende handlinger:

• Køber en Dropbox-plan efter den 14. september 2019
  • Ændrer din afregningsfrekvens
  • Føjer nye licenser til et team
  • Opgrader din konto
  • Opdaterer dit registrerede kort
  • Køber et tilføjelsesprogram
  • Abonnerer på en prøveversion
highlight icon

Bemærk! Personer, der abonnerer via PayPal og apps, vil støde på totrinsbekræftelse via deres betalingsudbydere.

Hvad nu, hvis der opstår en fejl under godkendelse af en betaling?

Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du har tilføjet oplysninger i SCA-vinduet, eller du ikke er i stand til at besvare sikkerhedsspørgsmålene, skal du kontakte din bank med specifikke spørgsmål angående godkendelse.

Hvis du oplever problemer med andre dele af betalingsprocessen, skal du kontakte Dropbox-support for at få hjælp.