Opdateringer til Dropbox' Servicebetingelser, Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og Erhvervsaftale

Vi arbejder hele tiden på at gøre Dropbox endnu bedre. For at understøtte disse forbedringer har vi foretaget et par opdateringer af vores Servicebetingelser, Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og Aftale for brug af Dropbox Business med fokus på:

• Nye funktioner, der udnytter teknologier såsom maskinindlæring til at hjælpe dig med at organisere og prioritere dit arbejde, f.eks. billedsøgning og forslag til indhold.
  • Den måde, som Dropbox deler data på med virksomheder, som vi overtager (som HelloSign), og andre partnere i vores økosystem, som tilbyder integrationsmuligheder til Dropbox-brugere.
  • Opdateringer til vores betingelser for betatjenester
  • Sikring af, at dataoverførsler fra Storbritannien til USA fortsat er dækket af vores Privacy Shield-certificering, hvis Storbritannien forlader EU.

Få mere at vide ved at læse vores opdaterede Servicebetingelser, Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og Aftale for brug af Dropbox Business, vores blogindlæg samt vores FAQ om Politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvornår træder disse opdateringer i kraft?

De opdaterede Servicebetingelser, Politik for beskyttelse af personlige oplysninger og Aftale for brug af Dropbox Business træder i kraft den 24. september 2019.

Vil opdateringerne påvirke den måde, jeg bruger Dropbox på?

Du kan fortsætte med at bruge Dropbox til at opbevare og dele dine ting på samme måde som før. Den nye Dropbox tilbyder nu et robust arbejdsområde til samarbejde, der hjælper brugerne med at finde, hente og organisere deres ting, samarbejde med andre og fokusere på deres vigtigste arbejde. De reviderede vilkår afstemmer vores betingelser og privatlivspolitik med den nye Dropbox og beskriver, at vores tjenester indeholder “funktioner som skrivning af kommentarer, deling, søgning, miniaturebilleder, forhåndsvisning af dokumenter, optisk tegngenkendelse (OCR), nem sortering og organisering og personlig tilpasning for at bidrage til at mindske rutinearbejde”.

Hvordan påvirker disse opdateringer den måde, mine persondata bruges eller deles på?

Dropbox har udviklet et omfattende økosystem, der hjælper med at samle alt dit arbejde på én lettilgængelig platform. Det har vi gjort ved at udvikle integrationsmuligheder sammen med partnere i økosystemet og ved at erhverve HelloSign for at udbygge vores e-signaturfunktioner. Vi har revideret vores Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for at afspejle udviklingen i vores økosystem og forklare, hvordan vi deler data med vores partnere i økosystemet, når du forbinder din Dropbox-konto med deres tjenester, og hvordan vi deler data med andre Dropbox-virksomheder for at hjælpe dig med at samarbejde med andre og have styr på dit vigtigste arbejde. Du kan læse om, hvem Dropbox-virksomhederne er, og hvordan Dropbox deler dine data med dem, i vores FAQ om Politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Hvordan bruger Dropbox mine oplysninger til maskinindlæringsformål?

Vi har udviklet visse funktioner, der udnytter maskinindlæringsteknologi til at hjælpe brugerne med at prioritere og organisere deres arbejde og sætte det ind i en større sammenhæng, og vi har revideret vores Servicebetingelser og Politik for beskyttelse af personlige oplysninger for at afspejle det. Vi har f.eks. udviklet mere robuste søgefunktioner såsom automatisk OCR (optisk tegngenkendelse) og billedsøgning for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Du kan læse om, hvordan vi bruger maskinindlæringsteknologi i vores FAQ om Politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvilke ændringer har I foretaget til betingelserne for betatjenester?

Vores opdaterede betingelser for betatjenester påvirker ikke din mulighed for at få adgang til betatjenester eller funktioner med tidlig adgang, men de påvirker din mulighed for at tale om dem. Hvis du tilmelder dig til at teste en betatjeneste eller funktion med tidlig adgang nu, accepterer du, at du vil (1) holde funktionen fortrolig og (2) give Dropbox mulighed for at kontakte dig for at få feedback om din oplevelse. Det giver os mulighed for at fortsætte med at finjustere funktionen for at sikre, at vi gør tingene på den rigtige måde og hjælper vores brugere med at få mest muligt ud af Dropbox.

Jeg er bekymret for Brexit. Vil jeg stadig kunne bruge Dropbox, hvis Storbritannien forlader EU?

Ja. Dropbox har truffet foranstaltninger for at sikre, at dataoverførsler fra Storbritannien til USA fortsat er dækket af vores Privacy Shield-certificering, hvis Storbritannien forlader EU.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan acceptere disse betingelser?

Hvis du fortsætter med at bruge Dropbox' tjenester, accepterer du vores opdaterede betingelser og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du efter at have gennemgået opdateringerne beslutter, at du ikke kan acceptere disse betingelser, kan du opsige din konto.