Er der en grænse for, hvor mange enheder jeg kan forbinde med min konto?

Basic-brugere har en grænse på tre enheder fra marts 2019.

Brugere af Plus- og Professional-versionen kan forbinde lige så mange enheder, de vil.

Business-brugere kan forbinde et ubegrænset antal enheder, men Dropbox Business-administratorer for Advanced og Enterprise kan begrænse det antal enheder, deres teams kan forbinde.

Læs mere om forbundne enheder.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg når min enheds grænse?

Hvis du er Basic-bruger og har forbundet mere end tre enheder inden marts 2019, vil alle dine forbundne enheder stadig være forbundet.

Hvis du gerne vil forbinde en ny enhed (eller forbinde en tidligere forbundet enhed igen), skal du afbryde forbindelsen mellem alle de enheder, du har forbundet i øjeblikket (så der er mindre end tre), hvorefter du kan forbinde de nye enheder (op til tre).

Se, hvordan du forbinder enheder og afbryder forbindelsen til dem.

Hvis du vil forbinde mere end tre enheder, skal du opgradere din Dropbox-konto.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .