Kan jeg logge på Dropbox uden at have adgang til min e-mailadresse?

Opdateret Sep 12, 2023
I denne artikel kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto.
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto, kan du se, hvordan du finder ud af, hvilken e-mailadresse der er tilknyttet din Dropbox-konto.

Jeg kender min adgangskode til Dropbox, men jeg har ikke adgang til min e-mailadresse

Hvis du kender din adgangskode til Dropbox, men du ikke har adgang til den tilknyttede e-mailadresse, skal du logge på Dropbox og derefter ændre din e-mailadresse med det samme.

Jeg kender ikke adgangskoden til Dropbox, og jeg har ikke adgang til min e-mailadresse

Hvis du ikke kan huske din adgangskode til Dropbox, og hvis du ikke har adgang til den tilknyttede e-mailadresse, kan du kontakte din e-mailudbyder for at forsøge at få adgang til din e-mailkonto, eller du kan oprette en ny Dropbox-konto med en anden e-mailadresse.

Det er kun din e-mailudbyder, der kan give dig adgang til din e-mailkonto igen. Dropbox er ikke e-mailudbyder, og vi kan ikke kontakte din e-mailudbyder på dine vegne. Se nedenfor, hvordan du kontakter bestemte e-mailudbydere.

Hvis din e-mailudbyder kan give dig adgang til din e-mailkonto, skal du nulstille din adgangskode til Dropbox og derefter opdatere din e-mailadresse.

Hvis du stadig ikke kan få adgang til din e-mailkonto, kan du ikke nulstille din adgangskode, og du kan ikke logge på din Dropbox-konto. Denne sikkerhedsforanstaltning er med til at beskytte din konto mod uautoriseret adgang. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke ændre e-mailadressen til din konto for dig.