Kan jeg købe mere plads til min Dropbox-konto?

Hvis du har brug for mere plads i din Dropbox-konto, kan du opgradere til en plan, som bedst opfylder dine behov. Du kan ikke købe ekstra lagerplads separat.

Se, hvordan du kan  optjene mere plads til din Dropbox Basic-konto.

Dropbox Basic-konti omfatter 2 GB gratis lagerplads. Vores opgraderede personlige planer har mere plads – fra 2 TB for en Dropbox Plus-konto og 3 TB for en Dropbox Pro-konto. Hvis du mener, at du har brug for mere plads, kan du overveje at opgradere til Dropbox Business.