Sådan indløser du Chromebook og Dropbox-kampagnen

Opdateret Nov 06, 2023
Hvis du for nylig har købt en Lenovo Chromebook, kan du være kvalificeret til ekstra 100 GB Dropbox-lagerplads i 12 måneder efter købet. Denne kampagneplads er ud over de 2 GB lagerplads, der følger med en gratis Dropbox Basic-plan.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke Chromebook-enheder er kvalificeret til kampagnen?

Din enhed kan være kvalificeret, hvis du har købt en ny Lenovo Chromebook i løbet af eller efter april 2022, og hvor Dropbox er forudinstalleret.

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen?

Sådan indløser du kampagnen på din kvalificerede Chromebook:

1. Klik eller tryk på Dropbox-ikonet på proceslinjen for at åbne Dropbox på din kvalificerede Chromebook.
  2. Opret en ny Dropbox-konto ved at udfylde oplysningerne på denne side. Klik på Log på, hvis du allerede har en Dropbox-konto.
    • Hvis din konto er kvalificeret, vises der en besked om, at du kan indløse kampagnen.
  3. Klik på Indløs.

Når du har indløst kampagnen, modtager du en e-mail med oplysninger om din øgede lagerplads.

Hvor længe kan jeg beholde kampagnepladsen?

Kampagnepladsen på 100 GB på udvalgte modeller af Chromebook er gyldig i 12 måneder fra den dato, hvor kampagnepladsen indløses.

Hvor lang tid har jeg til at indløse kampagnepladsen?

Kampagnepladsen skal indløses inden for 3 måneder efter enhedens købsdato.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver Dropbox-konto kan kun indløse samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Lenovo Chromebook-kampagnetilbuddet med 100 GB i 12 måneder mere end én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til kampagneplads?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagneplads:

• Du har allerede indløst et kampagnetilbud på en Lenovo Chromebook-enhed. Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang.
    • Du kan for eksempel ikke indløse Lenovo Chromebook-kampagnetilbuddet med 100 GB i 12 måneder mere end én gang, selvom du køber flere kvalificerede Lenovo Chromebook-enheder.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden.
  • Din enhed er muligvis ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på grund af undtagelser i forhold til nogle lande og forhandlere.

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

Du modtager en e-mail, når du har indløst kampagnetilbuddet. Du kan desuden se den øgede lagerplads de steder, hvor du kan se den samlede lagerplads for din Dropbox-konto.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når pladsen i kampagnetilbuddet udløber, vender din Dropbox-pladsgrænse automatisk tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Vilkår for Dropbox' kampagne med 100 GB plads for Lenovo Chromebook-computere (aktuel kampagne)

For de Lenovo Chromebook-computere, der blev købt i løbet af eller efter april 2022, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, der tilmelder sig eller logger på Dropbox, når appen startes første gang på enheden. Kampagnen skal indløses, når appen startes første gang, og den kan kun indløses én gang pr. enhed. Kampagnen kan ikke indløses for en renoveret, brugt eller slettet og gendannet enhed og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som fra datoen for indløsningen vil få 100 GB ekstra lagerplads i 12 måneder ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til én enkelt konto. Når kampagneperioden på 12 måneder slutter, vil kampagnepladsen på 100 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske ifølge Dropbox' servicebetingelser, politikken for beskyttelse af personlige oplysninger og øvrige vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Belarus, Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Rusland, Sudan, Syrien, i Krim-regionen eller i andre lande, hvor Dropbox-tjenesten ikke er tilgængelig, forbudt ved lov eller underlagt afgifter.