Få mere lagerplads på din Dropbox-konto

Du kan gøre flere forskellige ting, hvis du har brug for mere plads på din Dropbox-konto.

Sådan optjener du gratis plads

For at optjene gratis plads kan du gå til Fuldfør tjeklisten Sådan kommer du i gang med Dropbox eller Fortælle dine venner, familie og kollegaer om Dropbox.

Bemærk! Deling af en mappe tæller ikke som en henvisning.

Opgrader din konto

Hvis du har en Dropbox Basic-konto, kan du opgradere til Dropbox Plus for at få 2 TB plads eller Dropbox Professional for at få 3 TB plads. Hvis du har en Plus- eller Professional-konto og arbejder sammen med to eller flere kolleger, kan du overveje at opgradere til Dropbox Business, som har 5 TB plads.