Få mere lagerplads på din Dropbox-konto

Opdateret Sep 13, 2023

Du har flere forskellige muligheder, hvis du har brug for mere plads på din Dropbox-konto.

Sådan øger du din lagerplads i Dropbox helt gratis

Du kan optjene gratis lagerplads ved at fuldføre tjeklisten Sådan kommer du i gang med Dropbox eller henvise venner, familie og kolleger.

highlight icon

Bemærk! Deling af en mappe tæller ikke som en henvisning.

Opgrader din konto

Hvis du har en Dropbox Basic-konto, kan du opgradere til Dropbox Plus for at få 2 TB lagerplads eller til Dropbox Professional for at få 3 TB lagerplads. Hvis du har en Plus- eller Professional-konto og arbejder sammen med to eller flere kolleger, kan du overveje at opgradere til en Dropbox-teamkonto, som har 5 TB plads.

Køb tilføjelsesprogrammer med yderligere lagerplads

Hvis du er administrator på en Dropbox Advanced-konto, kan du købe ekstra lagerplads i trin på 1 TB op til et maksimum på 1.000 TB (inklusive plads tildelt fra brugere/licenser). Sådan køber du ekstra lagerplads:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Fakturering i venstre side.
  4. Klik på Tilføj ud for 1 TB lagerplads under Tilgængelige tilføjelsesprogrammer.
  5. Vælg, hvor meget lagerplads du vil tilføje.
  6. Klik på Bekræft.

Dit køb træder i kraft med det samme, og du vil blive opkrævet et proportionelt beløb frem til din næste faktureringsperiode. Dette vil blive faktureret baseret på din abonnementsperiode. Hvis du f.eks. har en årlig faktureringsperiode, kan du kun tilkøbe lagerplads for et år ad gangen.