Hvad er den nuværende Dropbox-kampagne til Lenovo-enheder?

Opdateret Nov 06, 2023

Hvis du ikke har prøvet Dropbox før og har købt en udvalgt Lenovo-computer i september 2020 eller senere, kan du være kvalificeret til 100 GB ekstra Dropbox-plads i 6 måneder fra købsdatoen. Denne kampagneplads er ud over de 2 GB lagerplads, der følger med en gratis Dropbox Basic-plan.

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen på min Lenovo-computer?

Hvis din enhed er kvalificeret, skal du oprette en ny Dropbox-konto for at indløse din plads. Denne kampagne er kun tilgængelig for nye brugere på udvalgte Lenovo-computere.

Hvor længe kan jeg beholde kampagnepladsen?

Kampagnepladsen på 100 GB på udvalgte Lenovo-modeller er gyldig i 6 måneder fra den dato, hvor kampagnepladsen indløses.

Hvor lang tid har jeg til at indløse kampagnepladsen?

Kampagnepladsen skal indløses inden for 6 måneder efter enhedens købsdato.

Hvilke Lenovo-enheder er kvalificeret til kampagnetilbuddet?

Din enhed kan være kvalificeret, hvis du får vist en meddelelse om at installere Dropbox.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Den samme type kampagnetilbud kan kun indløses én gang per Dropbox-konto. Du kan for eksempel ikke indløse Lenovo-kampagnetilbuddet med 100 GB i 6 måneder mere end én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til kampagneplads?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagneplads:

• Du har allerede indløst et kampagnetilbud på en Lenovo-enhed. Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang
    • Du kan for eksempel ikke indløse Lenovo-kampagnetilbuddet med 100 GB i 6 måneder mere end én gang, selvom du køber flere kvalificerede Lenovo-enheder
  • Du blev ikke bedt om at logge på din Dropbox-konto eller oprette en ny Dropbox-konto
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden
  • Din enhed er muligvis ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på grund af undtagelser i forhold til nogle lande og forhandlere
  • Du loggede på en eksisterende Dropbox-konto

Jeg har en kvalificeret enhed. Hvorfor kan jeg ikke indløse kampagnepladsen?

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan indløse kampagnepladsen fra din kvalificerede enhed:

• Har du allerede indløst en anden Lenovo-kampagne. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til at indløse den samme type kampagnetilbud én gang
  • Din enhed var istandsat eller brugt. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den nye, kvalificerede enhed

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

Du kan tjekke din kampagneplads ved at gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads.

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Hvis du vil se datoen for, hvornår du fik din kampagneplads, skal du gå til din kontoside og klikke på Vis al optjent plads. Bonuspladsen udløber 6 måneder fra den dato.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vil din Dropbox-pladsgrænse automatisk vende tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan opgradere til Dropbox Plus for at få mere plads.

Vilkår for Dropbox' kampagne med 100 GB plads for Lenovo-computere (aktuel kampagne)

For de Lenovo-computere, der blev købt i løbet af eller efter september 2020, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, der tilmelder sig Dropbox. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med en privat plan, som fra datoen for indløsningen vil få 100 GB ekstra lagerplads i 6 måneder ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til én enkelt konto. Når kampagneperioden på 6 måneder slutter, vil kampagnepladsen på 100 GB, som er blevet føjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Tidligere Lenovo-kampagner og kampagnevilkår

Dropbox har tidligere kørt flere andre kampagner for Lenovo-enheder. Hvis du har købt en Lenovo-enhed før september 2020, kan du få vist en af de ældre kampagner nedenfor:

Vilkår for Dropbox' kampagne med 30 GB plads for Lenovo-computere (tidligere kampagne)

For de Lenovo-computere, der er blevet købt i eller efter januar 2017, og som blev bedt om at oprette en Dropbox-konto i Lenovo Now-softwaren, vil kampagnen være tilgængelig for den første bruger, der (a) tilmelder sig Dropbox og (b) fuldfører 5 ud af 7 trin i Dropbox-vejledningen "Kom i gang". Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som fra datoen for indløsningen vil få 30 GB ekstra lagerplads i 12 måneder ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til én enkelt konto. Når kampagneperioden på 12 måneder slutter, vil kampagnepladsen på 30 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Vilkår for Dropbox' kampagne med 15 GB plads for Lenovo-enheder (tidligere kampagne)

På Lenovo-computere, hvor installationsprogrammet til Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første nye bruger på enheden, som (a) først opretter en ny Dropbox-konto og (b) gennemfører Dropbox-vejledningen "Kom i gang". Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto, som i 6 måneder vil have 15 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud gennem køb af en enhed fra en anden producent end Lenovo. Når kampagneperioden på 6 måneder slutter, vil kampagnepladsen på 15 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.

Betingelser for Dropbox- og Lenovo-kampagnen i Japan med 25 GB plads (tidligere kampagne)

På de Lenovo-computere, hvor installationsprogrammet til Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første nye bruger på enheden, som (a) opretter en ny Dropbox-konto og (b) gennemfører Dropbox-vejledningenen "Kom i gang". Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto, som i et år vil have 25 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud gennem køb af en enhed fra en anden producent end Lenovo. Når kampagneperioden på et år slutter, vil kampagnepladsen på 25 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan og Syrien.