Kan jeg få tilbagebetaling for et Dropbox-abonnement?

I de fleste tilfælde kan du ikke få tilbagebetaling for abonnementer på Dropbox Business, Plus, Professional og Enterprise. Det gælder også licenser til teammedlemmer.

Hvis du mener, at der er sket en fejl i en afregning, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp til at finde en løsning.

Se, hvordan du opsiger dit Dropbox-abonnement.

Sådan anmoder du om tilbagebetaling fra Apple App Store

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement via Apple App Store, skal du anmode om tilbagebetaling direkte fra Apple.

Hvis du vil anmode om en tilbagebetaling, skal du følge disse instruktioner på Apples supportside:

1. Log på din App Store-konto her, og anmeld et problem med købet.
  2. Klik på Anmeld et problem ud for Dropbox-appen.
  3. Vælg et problem, skriv en beskrivelse, og klik på Send.
  4. Apple kontakter dig med en beslutning om din anmodning om tilbagebetaling.

Bemærk! Apple accepterer kun tilbagebetaling for køb, der er foretaget inden for de seneste 90 dage.

Sådan anmoder du om en tilbagebetaling fra Google Play

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement via Google Play, skal du anmode om tilbagebetaling direkte fra Google.

Hvis du vil anmode om en tilbagebetaling, skal du følge disse instruktioner på Googles supportside:

1. Gå til dette link for at se din Google Play-konto.
  2. Klik på Mere under Ordrehistorik til højre for Dropbox.
  3. Vælg Anmod om tilbagebetaling eller Anmeld et problem.
  4. Vælg et problem, skriv en beskrivelse, og klik på Send.
  5. Du bør modtage en e-mail med beslutningen om tilbagebetaling inden for to arbejdsdage.

Sådan anmoder du om tilbagebetaling af en direkte debitering

Hvis du har betalt for dit Dropbox-abonnement via direkte debitering, bedes du kontakte din bank om en tilbagebetaling, så banken kan behandle anmodningen om tilbagebetaling.

Hvad sker der, når jeg sender en anmodning om tilbagebetaling?

Anmodninger om tilbagebetaling fra din bank vil nedgradere dit Dropbox-abonnement til en (gratis) Dropbox Basic-plan.

Hvis du har et Dropbox Business-abonnement, vil en anmodning om tilbagebetaling medføre, at dit team bliver låst. Teamadministratoren har valget mellem at opløse teamet eller gentegne abonnementet.

Bor du i EU eller i Tyrkiet?

Hvis du bor i EU eller i Tyrkiet, kan du være berettiget til en tilbagebetaling, hvis du opsiger dit Dropbox Plus- eller Professional-abonnement inden for 14 dage fra købsdatoen.

Hvis du vil anmode om en tilbagebetaling, skal du sende en e-mail til os og oplyse, hvilket land du bor i.