Sådan tilføjer du en administrator fra et andet team

Opdateret Jan 31, 2024

Et Dropbox-team kan vælge, at en administrator fra et andet team skal administrere teamet. Den nye administrator bliver administrator for flere teams. Den nye administrator har samme muligheder som en administrator fra dit eget team med undtagelse af følgende:

• Vedkommende kan ikke få adgang til siden Afregning eller Hjælp i administratorpanelet
  • Vedkommende kan ikke logge på et teammedlems konto

Vil du i stedet tildele administratorrettighederne til en anden person i dit eget team? Se, hvordan.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du en administrator fra et andet team

Nogle typer administratorer kan sende en administratoranmodning til en person på et andet team. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Betroede teams.
  5. Klik på Tilføj et team.
  6. Skriv e-mailadressen på den administrator, du vil tilføje, under Tilføj en teamadministrator fra det betroede team.
  7. Klik på Giv det betroede team adgang til mit administratorpanel.
  8. Klik på Continue.
  9. Acceptér vilkårene ved at markere afkrydsningsfeltet.
  10. Klik på Send anmodning.

Den anden administrator modtager en meddelelse i sin indbakke, der fører til siden Betroede teams, hvor vedkommende kan acceptere anmodningen.

Du kan fjerne en administrator fra dit team ved at gå til siden Betroede teams og klikke på Tilbagekald adgang ud for teamnavnet.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du dig selv som administrator for et andet team

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke tilføje dig selv som administrator for et andet team. Kontakt administratoren for det andet team, og bed vedkommende følge disse trin for at tilføje dig.

Hvis du vil fjerne dig selv som administrator for et andet team:

1. Log på det andet teams administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Betroede teams.
  4. Klik på Fjern team ud for det team, du vil fjerne dig selv fra.