Tilføj Dropbox som en placering i Microsoft Office

Opdateret Nov 22, 2023

En "placering" i Microsoft Office er et sted, du kan få adgang til direkte fra dine Office-apps uden at bruge Windows Stifinder. Du kan tilføje Dropbox som en placering for at åbne, dele og gemme filer i Dropbox fra Microsoft Word, Excel og PowerPoint.

Når du har tilføjet Dropbox som en placering, kan du:

• Gemme i Dropbox direkte fra menuen i en Office-app
  • Åbne fra Dropbox direkte fra menuen i en Office-app
  • Klikke på Del i et Office-program for at dele via Dropbox

Forudsætninger

Hvis du vil tilføje Dropbox som en placering i Office, skal du:

• Bruge en Windows-computer
  • Køre version 29 eller en nyere version af Dropbox til computeren
  • Køre Microsoft Office

Tilføj Dropbox som en placering

Hvis du vil tilføje Dropbox som en lagringsplacering, skal du åbne dine præferencer i Dropbox-computerappen og markere afkrydsningsfeltet Vis Dropbox som lagringsplacering i Microsoft Office. Du kan fjerne Dropbox som lagringsplacering ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

highlight icon

Bemærk! Bed din administrator om at aktivere funktionen, hvis du ser beskeden Muligheden er blevet deaktiveret af din administrator.

Dropbox Business-teams

Du giver dine teammedlemmer mulighed for at tilføje Dropbox som en placering ved at aktivere muligheden i administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Microsoft Office-tilføjelse under Yderligere indstillinger.
  5. Vælg Til ud for Microsoft Office-tilføjelse.

Når du har aktiveret Microsoft Office-tilføjelsen, kan teammedlemmer tilføje Dropbox som en placering i Office. Dropbox tilføjes ikke automatisk som en placering.

Virker funktionen, selvom Dropbox ikke kører, eller når jeg er offline?

Ja. Når Dropbox tilføjes som en placering, fungerer det som en indbygget funktion i Office. Dropbox er tilgængelig som en placering, selvom Dropbox ikke kører, eller du er offline. Dine filer synkroniseres dog først, næste gang Dropbox kører, og du er online.

Har du flere spørgsmål om Microsoft Office og Dropbox?

Du kan få flere oplysninger på vores side med ofte stillede spørgsmål