Hvorfor vises Dropbox-badget ikke?

Opdateret Oct 27, 2023

Dropbox-badget viser oplysninger om, hvem der i øjeblikket arbejder i en delt Microsoft Office-fil samtidig med dig.

Hvad kan jeg gøre, hvis Dropbox-badget ikke vises?

Tjek følgende, hvis du ikke kan se Dropbox-badget:

• Den fil, du arbejder i, er gemt i din Dropbox-mappe
  • Den fil, du arbejder i, er et Microsoft Office-dokument, der er åbnet med Microsoft Office
  • Din computer har forbindelse til internettet
  • Hvis din Office-fil blev åbnet i beskyttet visning (f.eks. filer, der er downloadet fra internettet eller andre steder, der kan være usikre), skal du aktivere redigering
  • Dropbox-ikonet vises på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac)
  • Du bruger din teamkonto og ikke en forbundet privat konto
  • Kontrollér, om du har aktiveret Dropbox-badget

Kontrollér følgende, hvis du bruger Windows:

• Du skal bruge Windows 8 eller nyere.
  • Du bruger Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (version 2007, 2010, 2013 eller 2016)
highlight icon

Bemærk! Hvis du kører Dropbox i kompatibilitetstilstand, vises badget ikke. Du skal køre Dropbox i en understøttet version af Windows (8 eller en nyere version) for at se badget.

Kontrollér følgende, hvis du bruger Mac:

• Du kører OS X Mountain Lion 10.8 eller en nyere version
  • Du bruger Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (version 2011 eller 2016)
  • Du har aktiveret Tilgængelighed for Dropbox i indstillingerne til Finder
highlight icon

Bemærk! For de filer, der er gemt i Office-kompatibilitetstilstand (.xls, .ppt, .doc), vises Dropbox-badget ikke, når andre kigger på filen, og du bliver ikke bedt om at opdatere til den nyeste version af filen. Du kan få badget til at rapportere korrekt ved at bruge Gem som til at gemme filer i ikke-kompatibilitetstilstand (filformaterne .xlsx, .pptx og .docx).

Vises Dropbox-badget stadig ikke?

Hvis du har prøvet alle disse trin og stadig ikke får vist Dropbox-badget, kan du kontakte Dropbox-support for at få hjælp.