Sådan bruger du kameraoverførsler med Dropbox Business

Alle Dropbox-brugere – også Dropbox Business-teams – kan vælge at bruge kameraoverførsler. Når funktionen er slået til, uploades billeder automatisk fra din mobilenhed til din Dropbox Business-konto, og de gemmes i mappen Kameraoverførsler.

• Hvis du har forbundet din private Dropbox-konto med din Business-konto, kan du kun aktivere kameraoverførsler for én konto ad gangen
  • Dropbox Business-brugere kan trykke på Tidsramme på mobilsiden Kameraoverførsler  for at indstille den til fremover at uploade Alle billeder i enhedens kamerarulle eller Kun nye billeder

Bruger du ikke Dropbox Business? Læs mere om kameraoverførsler forBasic-, Plus- og Professional-brugere

Så kameraoverførsler til eller fra

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, kan du slå kameraoverførsler til eller fra for dig selv, når du vil. Hvis du er administrator, kan du slå kameraoverførsler fra for hele dit team.

Teammedlemmer

Se, hvordan du kan slå kameraoverførsler til eller fra for kun din konto.

Hvis du ikke får vist funktionen Kameraoverførsler, har din administrator muligvis slået funktionen fra for dit team.

Teamadministratorer

Sådan slår du kameraoverførsler til eller fra for hele dit team:

1. Log på din administratorkonto på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Kameraoverførsler.
  5. Slå kameraoverførsler til eller fra
  6. Klik på Gem