Opsig Dropbox Business-abonnement

Oplysningerne i denne artikel er forældede. Du kan få opdaterede oplysninger i vores nyeste artikel om, hvordan du opsiger dit Dropbox-abonnement.

Du kan let opsige dit abonnement på Dropbox Business, og du kan gøre det når som helst.

Hvis du ikke vil fortsætte dit Dropbox Business-abonnement, eller du vil opsige det, før din prøveperiode udløber, kan du annullere din plan fra administratorpanelet.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du annullere din Dropbox Business-plan på følgende måde:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Klik på Administrer abonnementer.
  5. Klik på Annuller din plan.

Hvis du har problemer med at opsige din konto, kan Dropbox-support hjælpe. Sådan kontakter du Dropbox-support:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Hjælp.

Hvad sker der, når jeg annullerer min prøveperiode på Dropbox Business?

Når du annullerer en prøveperiode på Dropbox Business, nedgraderes den, og alle de konti, der er forbundet med prøveperioden, vender tilbage til den Dropbox-type, de havde før prøveperioden. Alle konti er stadig forbundet med en gratis Dropbox-teamplan.

Hvad sker der, når jeg opsiger mit abonnement på Dropbox Business?

Når du opsiger et abonnement på Dropbox Business, nedgraderes Dropbox, og alle de konti, der er forbundet med planen, skifter tilbage til Dropbox Basic-konti. Alle konti er stadig forbundet med en gratis Dropbox-teamplan.

Versionshistorik

Når du opsiger dit Dropbox Business-abonnement, opbevarer Dropbox slettede versioner af dine filer i 30 dage.

Suspenderede medlemmer

Hvis du har suspenderede medlemmer, når du opsiger dit abonnement, bliver du spurgt, hvad du vil gøre med deres konti. Du kan enten ophæve suspenderingen eller slette dem.