Administratorer: Sådan sletter du et medlem fra et Dropbox Business-team

Opdateret Nov 06, 2023

Hvis nogen forlader organisationen, kan en administrator enten:

highlight icon

Bemærk! Hvis du vil oprette en juridisk fastfrysning for et medlem af dit team, skal du oprette den juridiske fastfrysning, inden du sletter medlemmet. Du kan ikke oprette juridiske fastfrysninger for slettede teammedlemmer.

Sådan sletter du et medlem af et Dropbox Business-team

Slettede teammedlemmer mister med det samme adgangen til deres Dropbox Business-konto og alle filer, mapper og Paper-dokumenter. Når et teammedlem er slettet, kan administratorerne genbruge licensen og invitere en anden person til teamet.

Sådan sletter du et teammedlem:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Medlemmer i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på "" (ellipse) ud for navnet på den person, du vil fjerne.
  5. Vælg Slet.
  6. Vælg, hvornår du vil overføre dette medlems filindhold til et andet teammedlem, og hvornår du vil slette indholdet fra medlemmets enheder, næste gang vedkommende er online.
    • Under Vil du overføre dette teammedlems filindhold til et andet teammedlem? skal du vælge enten Overfør nu eller Overfør senere. Hvis du vælger Overfør nu, skal du indtaste modtagerens navn eller e-mailadresse.
    • Under Vil du slette indhold fra dette medlems enheder, næste gang vedkommende er online? skal du vælge Ja eller Nej.
  7. Klik på Continue.
  8. Gennemse skærmen Slet konto helt for at bekræfte sletningen.
  9. Klik på Slet konto.

Hvad sker der, når jeg sletter et teammedlem?

Når du sletter et teammedlems konto, sker der flere ting:

• Teammedlemmet mister adgangen til kontoen og alle filer og Paper-dokumenter.
  • Delte links med adgang til at se, som er oprettet af teammedlemmet, slettes, medmindre de er webbaserede filer, f.eks. Paper- eller Google-dokumenter.
  • Delte links med redigeringsadgang, som er oprettet af teammedlemmet, forbliver aktive.
  • Dropbox stopper med at synkronisere filer til teammedlemmets computere og mobilenheder.
  • Teammedlemmet modtager en e-mail om, at administratoren har slettet medlemmets konto, og at vedkommende ikke længere har adgang.

Dropbox skifter til en opdateret arkitektur for delte links, hvor links er baseret på indhold i stedet for brugere. Det påvirker, hvordan links oprettes og deles. De nye links kan genkendes ud fra parameteren ‘rlkey’ i webadressen. For disse links vil ovenstående funktionalitet ændres:

• Alle de links, der er oprettet af et slettet teammedlem, forbliver aktive, hvis det underliggende indhold ikke slettes, f.eks. indhold i delte teammapper.
  • Eksterne partnere kan kun få adgang til filer eller mapper, hvor Hvem har adgang er indstillet til Alle med linket i indstillingerne for delte links for den fil eller mappe.

Kan jeg slette min egen konto?

Som administrator for en Dropbox Business-teamkonto kan du ikke fjerne din egen konto fra teamet. Du skal i stedet udpege et andet medlem af teamet som administrator og derefter få den nye administrator til at fjerne din konto.

Kan teammedlemmer slette konti?

Nej. Medlemmer af Dropbox Business-teams kan ikke slette deres egen konto. De skal have hjælp fra en Dropbox-administrator til at forlade teamet