Hvad er et gratis Dropbox-team?

Hvis du opsiger dit Dropbox Business-abonnement, og dit team blev oprettet før februar 2018, bliver dit team til et gratis team, når din afregningsperiode udløber.

Din teamadministrator vil forblive den samme, og du har stadig adgang til alle dine filer og mapper.

Bemærk! Du kan ikke oprette et nyt, gratis team.

Hvad er forskellen mellem et gratis team og et Dropbox Business-team?

Dit gratis team vil have mindre lagerplads og begrænset adgang til Dropbox Business-funktioner. Desuden:

• Teamadministratoren har ikke adgang til administratorpanelet
  • Din lagerkvote vil være baseret på individuelle konti i stedet for på teamet
  • Teamet kan ikke bruge Smart synkronisering
  • Alle teammapper er delte mapper
  • Teamet kan ikke tilføje eller fjerne teammedlemmer
  • Alle de filer, der ikke er delt, forbliver private

Klik her for at opgradere dit team til Dropbox Business igen

Hvordan forlader jeg et gratis team?

Når du forlader et gratis team, mister du adgangen til delte mapper og eventuelle grupper. Hvis du har forbundet en privat konto, flyttes dine arbejdsfiler til din private konto.

Sådan forlader du et gratis team:

1. Log på med dine teamlogonoplysninger på dropbox.com/team.
  2. Klik på Forlad team.

Hvordan sletter jeg et gratis team?

Når du sletter et team, bliver alle medlemmer af teamet fjernet fra delte mapper og grupper, og deres konti ændres til personlige Dropbox-konti.

Du skal være teamadministrator for at kunne slette et team. Sådan gør du:

1. Log på med din teamadministratorkonto.
  2. Gå til dropbox.com/team/settings.
  3. Klik på Slet team.

Hvad sker der, hvis et medlem af et gratis team overskrider sin lagerkvote?

Andre medlemmer af et team påvirkes ikke, hvis et enkelt teammedlem overskrider sin kvote.

Hvis et medlem af et team overskrider sin egen lagerkvote, stoppes synkroniseringen af delte mapper og filer kun for det pågældende teammedlem. Der slettes ingen filer, og synkroniseringen genoptages, når teammedlemmet igen er under sin kvote.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, får du mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør