Dropbox-forhandlersupport

Opdateret Oct 27, 2023

Hvis du har købt en Dropbox-teamplan via en af vores forhandlerpartnere, kan du midlertidigt give partneren adgang til dit administratorpanel. Det gør det muligt for forhandleren at konfigurere din konto på dine vegne. Du kan når som helst fjerne adgangen.

Hvad kan en forhandler foretage sig via forhandlersupport?

Via forhandlersupport har partnere midlertidig adgang til følgende:

• Tilføj og fjern teammedlemmer
  • Log på som brugere
  • Rediger administratorrettigheder
  • Brug dashboardet Indsigt
  • Opret teammapper
  • Rediger delingstilladelser og -styring
  • Rediger godkendelses- og sikkerhedsindstillinger
  • Overvåg dit teams delingsaktivitet
  • Kontakt Dropbox-support
highlight icon

Bemærk! Partnere kan kun foretage handlingerne på listen via forhandlersupport. Hvis du vil foretage andre handlinger, skal du logge på din administratorkonto.

Hvordan aktiverer jeg forhandlersupport?

Sådan aktiverer du forhandlersupport:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forhandlersupport under Yderligere indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Forhandlersupport.
  • Hvis du aktiverer forhandlersupport, giver du forhandleren administratorrettigheder til din Dropbox-teamkonto. Det betyder, at forhandleren har fuld adgang til kontoen og kan styre den.
  • Hvis dit team har underskrevet en forretningspartneraftale (BAA), kan du ikke aktivere forhandlersupport.

Hvordan deaktiverer jeg forhandlersupport?

Sådan deaktiverer du forhandlersupport:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forhandlersupport under Yderligere indstillinger.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Forhandlersupport.

Hvordan ser det ud, når en forhandler udfører handlinger på mine vegne?

Når en forhandler vælger at bruge din konto som administrator, opretter forhandleren et link, der giver mulighed for at logge på dit administratorpanel. Linket kan kun bruges én gang. Når forhandleren logger på, modtager alle administratorer for din virksomhedskonto en e-mail om det.

De handlinger, som forhandleren udfører, vises i en overvågningslog til kontoen. Hvis en forhandler f.eks. logger på og fjerner medlemmer fra dit team, vises det i overvågningsloggen som "[forhandlernavn] fjernede [brugernavn]".