Sådan administrerer du teammapper

Opdateret Jan 22, 2024

Med teammapper kan administratorer administrere teamfiler og -mapper. Du kan dele teammapper med hele dit Dropbox-team eller med bestemte grupper.

Hvis du vil administrere dine teammapper, eller du har problemer med teammapper, finder du specifikke instruktioner nedenfor.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Sådan omdøber du en teammappe

På en Dropbox-teamkonto kan administratoren omdøbe teammapper i administratorfunktionen til teammapper

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indhold.
highlight icon

Bemærk! Når en administrator omdøber en teammappe, ændres navnet for alle medlemmer.

Jeg vil omdøbe en teammappe, men jeg er ikke administrator for mit team

Kun administratoren af en Dropbox-teamkonto kan oprette, omdøbe eller slette en teammappe.

Sådan flytter du teammappen

Teammapper kan ikke flyttes til en ny placering i din Dropbox, og de kan heller ikke "indlejres" i andre mapper.

Sådan kan du styre adgangen til, arkivere eller slette en teammappe

Kun en administrator for en Dropbox-teamkonto kan administrere adgangen til en teammappe:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på "..." (tre prikker) ud for navnet på teammappen.
  5. Klik på Del med Dropbox for at administrere adgang og tilladelser.
  6. Herfra kan du tilføje grupper ud for Tilføj grupper eller ændre gruppetilladelser. Klik på rullelisten ud for navnet på brugeren eller gruppen for at ændre tilladelser. Herfra kan du fjerne adgang eller give tilladelse til redigering eller visning.
highlight icon

Vigtigt!

• Arkivering: Administratorer kan stadig få adgang til en arkiveret teammappe via administratorfunktionen til teammapper. Arkiverede teammapper er ikke tilgængelige for teammedlemmer.
  • Fjernelse: Hvis du fjerner en brugers eller gruppes adgang til en teammappe, er det i praksis det samme, som at mappen ikke længere er delt.
  • Permanent sletning: Hvis du sletter en teammappe permanent, kan den ikke gendannes. Ikke engang af Dropbox' support.

Hvis du er teammedlem, og du vil fjerne en teammappe for at spare plads på din computer, kan du i stedet overveje at bruge en kun online-mappe.

Sådan flytter du en mappe ud fra teammappen

Hvis du har brug for at flytte en mappe ud fra en teammappe, kan en administrator flytte mappen på dropbox.com. Hvis du ikke er administrator, skal du kontakte din administrator for at få hjælp.

Sådan flytter du en delt mappe til en teammappe

Teammedlemmer og administratorer kan flytte en delt mappe til teamområdet, så længe følgende krav er opfyldt:

1. Mappen ejes af en person på samme team som den bruger, der flytter den til teamområdet.
  2. Brugeren har redigeringsadgang til den mappe, der skal flyttes. Sådan undersøger du det:
    • Klik på Del med Dropbox på rullelisten til højre for mappen.
    • Se, om brugeren har Kan redigere til højre for sit navn eller sin gruppe.
  3. Indstillingen Administrer adgang er indstillet til Medlemmer af mappen. Sådan undersøger du det:
    • Klik på Del med Dropbox på rullelisten til højre for mappen.
    • Klik på Mappeindstillinger.
    • Se, om Medlemmer af mappen vises på rullelisten ud for Administrer adgang.

Du kan ikke flytte en mappe, hvis:

• Du forsøger at flytte mappen til en placering uden for teamområdet.
  • Du har ikke adgang til at redigere den mappe, du forsøger at flytte mappen til.

Jeg forsøger at flytte en delt mappe til en anden delt mappe

Du kan ikke flytte en delt mappe til en anden delt mappe. Det kaldes "indlejring", og det er ikke foreneligt med delte mapper.

Teammedlemmer på en Dropbox-teamkonto kan flytte en delt mappe til en teammappe.