​​Undgå, at medlemmer af et Dropbox-team sletter filer permanent

Opdateret Oct 10, 2023
person icon

Disse oplysninger i denne artikel gælder visse typer administratorer på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Nogle typer Dropbox-teamadministratorer kan administrere, om teammedlemmer kan slette indhold permanent.

Sådan forhindrer du, at teammedlemmer sletter filer permanent:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet under Indhold.
  5. Skift fra Slet permanent til Fra.
  6. Klik på Gem.
highlight icon

Bemærk!

• Selvom Slet permanent er indstillet til Fra, kan administratorer stadig slette filer permanent, hvis de logger på som et teammedlem.
  • Denne indstilling er ikke integreret med Dropbox Replay.
  • Denne indstilling gælder ikke for Send og spor-indhold.